Jogi úton kíván elégtételt kapni Koncz Zsuzsa, amiért a köztévé decemberben indult m3-as csatornája az ő tudta és beleegyezése nélkül használta fel arcmását a reklámkampányához – írja a Blikk.

"Elfogadhatatlannak tartom, hogy a megkérdezésem és értesítésem nélkül használják fel az arcmásomat egy induló tévécsatorna népszerűsítéséhez" – mondta a lapnak Koncz Zsuzsa.

"December elején ügyvédi felszólítást küldtünk jogsértés megszűntésére, de eddig semmilyen választ nem kaptunk. Ha továbbra sem reagálnak, feltehetően jogi útra tereljük ezt az elintézetlen ügyet." – tette hozzá az énekesnő.

"Sajnáljuk a történteket, s bár az ügyvédi levelet még nem kaptuk meg, reméljük, mihamarabb megállapodásra jutunk a művésznővel" – reagált a Blikk megkeresésére az MTVA sajtófőnöke, Lencsó Rita.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ne is használják fel ezek a hernyók egy tisztességes ember "arcát" egy tisztességtelen kampányoláshoz...Merthogy az M3-at (is) ezért hozták létre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tenger49
T.cikkíró K.Zs. nem ment neki a "köztv-nek" csak felkérte Őket,hogy arcmását ne használják az engedélye nélkül!!!Neki ugyan is nincs szüksége ilyen reklámokra,főleg nem a "köztv"-től.
csipek
@Horizont: Koncz Zsuzsa azok közé tartozott, akik a vitán felüli tehetségük mellett atombiztos bodyguard védelme alatt lehetett "bátor"
Hofi Géza Czinege Lajos vadásztársa és udvari bolondja volt. Neki bohóckodott a kaszópusztai vadászbirtokon.

Koncz Zsuzsa pedig Boldizsát Miklós (István a király alapdrámája) felesége volt. Apósa a sokszorosan kitüntetett Boldizsár Iván író volt, valamikor Rákosi Mátyás külügyi államtitkára, a Magyar, majd a Nemzetközi PEN Club elnöke, az Országos Béketanács elnökhelyettese... A Kádár-éra kulturális passzátszele, Aczél elvtárs jóbarátja.

Konczot soha nem tiltották sem be, sem le, sem el! Két három, nem is általa szerzett dalt, de inkább csak szófordulatot, módosíttattak.

Neki - mint Hofinak - szabad volt, amit másnak nem!
Erre azért nem nagyon kellene büszkének lennie! :-(((
csipek
@Horizont: Nem kell oktatni. Hetven felé tartok. A 301-es parcellába akkor jártam, amikor még lovasrendőrök kardlapoztak.
Pozsgayt és Szűröst, Némethet, Horn Gyulát tisztességes magyar embereknek tartom. Ha ők nincsnek, akkor még mindig vörös zászlót lobogtatva integetnél a Felvonulás-téren, Orbánék meg havonta benyalnák a bélyeget a pártkönyvecskéjükbe. (Olyan nekem sose volt!)

A Hofi meg Koncz csak a bankszámlájukat gyarapították. Rajtuk semmi nem múlott!
csipek
@Horizont: Nem én vagyok megkeseredett, hanem te vagy nagyon rossz pszichológus! BIzonyíték sokkal több D-betűt írok, mint te!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csipek
@Horizont: Ja!
És ne rám haragudj, amiért kedvenc celebkéid olyan jellemtelenek, mint amilyenek...

(Sok-sok D betű)
csipek
@Horizont: Koncz celeb, a ")" meg D-betű.
Most oké!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.