Az MTVA levette a jogsértő plakátokat, Koncz Zsuzsa milliós kártérítésre számíthat – írja a Bors.

Az énekesnő korábban kikérte magának, hogy a köztévé a beleegyezése nélkül hirdette az új csatornáját.Bár az ügyvédi felszólítást még nem kapta meg, máris visszavonta az MTVA a Koncz Zsuzsa által kifogásolt reklámplakátokat a közterületekről.

A polgári törvénykönyv szerint Magyarországon sem megengedhető – akárki is a megrendelő –, hogy emberek képmásával visszaéljenek. Ráadásul abban a kényes helyzetben vagyok, hogy a márciusi koncertem plakátjai is kinn vannak. Ez például egy bíróság előtt súlyosbító körülmény lehet – mondta Koncz a Magyar Narancsnak adott interjújában.

- Az MTVA már nem használja a Koncz Zsuzsa által sérelmezett plakátot, levettük valamennyit. A művésznőtől semmiféle hivatalos levél nem érkezett eddig, legalábbis nem kaptuk meg. Törekszünk a helyzet mihamarabbi megoldására – mondta Lencsó Rita, az MTVA szóvivője.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
"...- Az MTVA már nem használja a Koncz Zsuzsa által sérelmezett plakátot, levettük valamennyit. A művésznőtől semmiféle hivatalos levél nem érkezett eddig, legalábbis nem kaptuk meg. Törekszünk a helyzet mihamarabbi megoldására – mondta Lencsó Rita, az MTVA szóvivője..."

Gyáva, hazug nyilatkozat !!! A szinvonalukat tükrözi !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Koncz Zsuzsa megkérdezése és beleegyezése nélkül fel sem tehettétek volna azt a plakátot, miért várjátok a "hivatalos" levelet? Azt nektek kellett volna küldeni, amikor is felkértétek volna, engedélyezze a róla készült plakát használatát.
Miért hiszitek, hogy nektek mindent lehet??
nezelodo
Megszokták a fijjuk az üvöltő kisfiú lopott választási plakátja és a vekkeres ötlet elcsaklizása óta. Igaz már gyakorlatoztak egypár száz milla közpénz elcsaklizásával olyan Kaya Ybrahimosan, de mindez csak előgyakorlat volt a mostani dolgaikhoz képest.
keresztapa
Ha már az MTV sem tudja, hogy mit kell tennie egy arc plakátra kerülése előtt, akkor hogyan is kapott engedélyt, kitől a plakátolásra. Lencsó Rita szóvivőnek csak az igaz szavakat kellene vinnie, és mellőzni a ködösítést, ha szavahihetőnek akar látszani. Hogyan lehetséges az, hogy utólagosan már tudják, hogy ők sem tehetnek meg mindent ami a köznek tiltva vagyon, lehetnének alázattal is, nem a hatalmuk fitogtatásával kitűnni!
hallgatag
@keresztapa: Miért ??? Melyik szóvivö hiteles, és melyik mond igazat ???
Desischado
Ha én valamit használni akarok, ami nem az enyém, akkor megkérdezem a tulajdonost, engedi e. Ennyire egyszerű. Azt, hogy senkinek a képét, plakátját nem lehet engedély nélkül használni, ehhez nem kell jogvégzettnek lenni. Az MTA azt gondolja, nekik mindent lehet, mert ők a királyi Tv. Hát ezek szerint mégsem.
keresztapa
@hallgatag: Csak a szavahihetőség látszatát kellene figyelnie, nem állítottam a szavahihetőségét. Különben teljesen igazad van, igaztalan személyek tudnak csak, igaztalanságot közvetíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.