Van Balog Zoltán miniszternek egy nagyjából kétmilliárdos kerete. Az egyebek között az ötöslottó játékadójának 90 százalékából megtámogatott Nemzeti Kulturális Alap pénze ez valójában, de nem a kollégiumok döntenek az elköltéséről, hanem maga a miniszter. Havonta közzéteszik, kiknek jutott ebből a keretből. Hosszú a lista, a decemberi most jelent meg, most csak a könnyűzenére mennénk rá.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ugy osztogatja a nyalonc UFO-soknak a pénzt,
mintha a saját zsebéböl adná...
Az 500 ezer gyerek meg továbbra is éhesen megy
az oskolába, reggeli, tízórai nélkül, ebédre zacskós levessel...
Csak ne lenne az a sunyi, jellemtelen vigyor a szája szélén !
Egyszemélyes döntési jog...kinek adok, kinek nem !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@mariaberta: Kedves mariaberta. Kissé ingerült voltam, de ez nem neked szólt, ne hogy félreértsed:)) Kérlek nyisd meg a tovább a folytatáshoz és olvasd el, hogy kinek-és miért adott pénzt a Balog úr.
De felháborító, hogy vannak olyan művészek, akik már állami díjasok, és munkanélküliek, dohos lakásban lakik, vegetál, senki nem alkalmazza őket. Vannak olyan színművészek, akiket filmekből jól ismerünk és öregotthonban tengetik az életüket. És van olyan, aki szó szerint éhezik, de valamikor ünnepelt sztár volt, de ma már nem kell senkinek. Erre kellene odafigyelni.
mariaberta
@Szvetlana: Nem baj, hogy ingerült vagy, én is az vagyok, csak éppen tudom, hogy ma egy ekkora villát eladni képtelenség.
Korábban is elolvastam a folytatást, és az ahhoz kapcsolódó kommenteket, de ott olyan ordenáré írások is vannak, hogy az egyik után ott hagytam.
A lista nem meglepő, ezek szoktak felülni a pulpitusra, kiérdemelték a támogatást, ezután még hangosabban fogják éltetni a Vezírt és csapatát. Vicces lesz és szomorú. Díszes a társaság, Patakit a 80-as években kiutálták az Eddából, nem véletlenül, Kiki a ma divatos X faktorból. első alkalommal kiesne, Demjén eléf sokszor tántorgott, -mint tudjuk, felment a cukra de nem folytatom. A régi igazi művészek nem mindegyike állt be Orbán mögé, így azok akár éhen is halhatnak.
mariaberta
És ezek valóban a magyar popzene nagyjai? Ugyan már!!!
Szvetlana
@mariaberta: hát látod, miután elolvastad a folytatást, illetve egy részét, már meg is volt a véleményed:((
tenger49
Tényleg Ők a nagyok? Akkor hozzájuk képest Szörényi,Bródy,Zorán,Koncz Zs. hol van és még néhányan hol vannak??? Véleményem szerint nagyságrendekkel magasabban!!!
modera
@leszúrt rittberger: Igen, jól mondod, a sikeres embereket nem kell támogatni, viszont a cd eladásokból ma már nem lehet megélni, köszönhetően a sok illegális letöltőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.