Az MSZP-székház sajtótermében rendkívüli sajtótájékoztató volt ma délután. Bajnai Gordon az Együtt-PM Szövetség vezetője és Mesterházy Attila az MSZP elnöke jelentette be, hogy megegyeztek abban, hogy ki legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. A Magyar Szocialista Párt (az ellenzék legnagyobb ereje) tehet javaslatot a miniszterelnök személyére, ezt a jelöltet az Együtt-PM elfogadja. Az MSZP miniszterelnök jelöltje Mesterházy Attila az MSZP elnöke. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy nagyon gyorsan, felveszik a kapcsolatot Gyurcsány Ferenccel, akiről úgy tudni, jelenleg külföldön tartózkodik. Amint hazaér, haladéktalanul szeretnék folytatni következő lépésként az ellenzéki tárgyalássorozatot. Fotó: Juhász Melinda

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ez egy veszteséget hozó döntés volt.
Az hogy az emberek lusták kilépni egy pártból - ahogy bankot sem váltanak könnyen - az egy dolog. Ettől Mesterházy nem lesz alkalmas miniszterelnök. Én részemről nem fogok rá szavazni. ÉS ha senki nem lesz a szavazólapon aki egy kicsit is alkalmas, akkor üres lapot dobok be. Sok lehetőséget nem adnak
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Ez egy veszteséget hozó döntés volt.
Az hogy az emberek lusták kilépni egy pártból - ahogy bankot sem váltanak könnyen - az egy dolog. Ettől Mesterházy nem lesz alkalmas miniszterelnök. Én részemről nem fogok rá szavazni. ÉS ha senki nem lesz a szavazólapon aki egy kicsit is alkalmas, akkor üres lapot dobok be. Sok lehetőséget nem adnak
m.macskosz
Eleve rossz stratégiát alkalmaztak ezzel a hatalmi cirkusszal,
Mesterházy miatt sok leendő szavazót vesztettek.
Remélem, ez még nem egy lefutott meccs, mert M.A.személye
nem egy potenciális miniszterelnöké! Az összefogás még mindig
hiányzik, azt meg csak a hülye hiszi el, hogy nem tudták volna
Gyurcsányt megtalálni, ha akarták volna. Külföldön van, nem a Holdon!
JAJMÁR
Lehet, de nem a Mesterházy miatt, hanem azért, mert vannak emberek akik 1 személyre szavaznak, de vajon miért?
Ja, OV miatt, mert Ő vezér, és most már vezérelvű társadalom lettünk ? Na ne már!
Nem az a legfontosabb, hogy ki az ellenzék min.jelöltje, hanem az, hogy milyen programot és milyen kormányt fogadnak el, és milyen társadalom épül.
Hellcat
És már el is bukták a választásokat...
GeoCravker
@JAJMÁR: Aha, és mégsem.
Egyrészt az ellenzékben is vannak sokan, akik személyre és nem pártprogramra szavaznak.
Másrészt az ellenzék rohadtul nem tud pozitív cselekvési programmal szolgálni. Amúgy ez mutatja legjobban, hogy eszük ágában sincs nyerni a választáson.
m.macskosz
"...milyen programot és milyen kormányt fogadnak el, és milyen társadalom épül. "@JAJMÁR: Na, igen, de milyen programja is van az MSzP-nek?
Az emberek meg bizony pofára szavaznak...
A kezdet kezdetén, amikor Bajnaiék elkezdték az együtt 14-et, szívem szerint nem
szavaztam volna rájuk Juhász Péter és Árok Kornél miatt, de az eszem szerint megtettem volna, úgy meg főleg, ha összezárnak az MSZP-vel. Ma már Bajnai a fasorban sincs,
a többiről nem is beszélve.
bencemacska
@JAJMÁR: Nem a programja számít, hanem az, elhiszed-e, hogy végrehajtja!
JAJMÁR
Ez igaz - nem műkszik a válasz erre gomb -, de most mégis az a cél, hogy a regnáló hatalmat leváltsuk. Bárki lesz helyettük, szerintem, bukni fog, de legalább elkezdik felgöngyölíteni, (mert nem tehetik meg, hogy nem kezdik el) a sok vitás ügyet. Azt követően jöhet egy kormány, és ebben igazat adok a Bokrosnak, hogy a 4 év lejárta előtt kellene tartani egy választást, mert ez, ami most lesz, nem lesz az.. főleg, hogy kicsi az esély, hogy ez ne a Fidesz legyen!
JAJMÁR
Azt gondolom, ha valami csoda folytán nyer most a baloldal, az egy ideiglenes kormány lesz.
sokanvagyunk
Karizmatikus :)) - nemrég vették a nagy öregek gyámság alá!
JAJMÁR
bencemacska: igen, ez is igaz, de túlságosan elcsúsztunk az egyszemélyes vezér felé, pedig a győztes pártnak van min.elnökjelöltje, és kormánytöbbsége, nem a min.elnöknek pártja..
Pálinkafőző Rézüst
@JAJMÁR: ma, 17:58-ra: a magyar nemzet mindig is vezér, és tekintélyelvű volt, van, lesz!
Viszont a M.A. abszolúte nem egy tömegeket megmozdítani tudó karizmatikus személyiség. És még befolyásolható is, (nem egyenlő a kompromisszumos készséggel!) ami egy politikusnál nagyon nem jó.
JAJMÁR
Pálinkafőző Rézüst: 18:29 Kit ajánlanál? Mert akkor a választóknak kell kiemelni valakit, ha a jelöltet nem fogadják el. Vagy, el kell fogadni a vereséget.
kata53
Nem örülök neki,nem alkalmas rá, de azért reménykedem, hogy ha az ellenzéki pártok mind mögé éllnak, le tuduk váltani ezt a gazember orbánt és bandáját. Ez a legfontosabb!!!
human
Én arra fogok szavazni akivel a fidesz elzavarható. Egyik kedvenc filmem a Ludas Matyi és az is csak megerősít benne, hogy nem akarok födlesúri-jobbágy rendszerben élni. Nem akarok földesurakat, hűbéreseket, bánokat, ispánokat. Ha a fidesz folytatja ezt az ámokfutást ez vár ránk:
tudasbazis.sulinet.hu/hu/tarsadalomtudomanyok/tortenelem/a-kozepkor-tortenete-476-1492/a-kora-kozepkor-tarsadalma/parasztok-a-kora-kozepkorban
joopapa
Az emut nyocév alatt a szocik választási kampányát támogató fazonokat kellett közpénzből honorálni. Most a fideszesek vannak soron! Ha nyernek a szocik akkor újra a támogatok nyújtják a markukat. És nép az istenadta nép mikor jön?
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 18:17

Igazad van a pártnak van miniszterelnök jelöltje, ha a párt egyedül indul! Itt viszont szövetségben kell indulni és a szövetségnek kell miniszterelnököt jelölni nem az MSZP-nek!!!
JAJMÁR
@Horizont:
@Kata53:
@human:
@Pálinkafőző Rézüst: tetszik (Nem működik a gépemen ez a gomb :) )

Még mi sem tudunk egyetérteni, ami nem baj, de választást nyerni csak úgy lehet.
Én örültem volna Tétényi Évának, a személye biztos, hogy sokakat vonzó, de a képességeit nem ismerhetjük. Elfogadtam volna Bajnait is.
Nekem legfontosabb - a kormányváltás! Ha ez megtörténik, bármi lehetséges !
Nyuszicsibe
@Horizont: 18:52-re: "...Horizont a kisember..." ez olyan aranyos... :) De nem vagy ám kisember, ugye tudod ?? Emberségből 5ös !! Úgyhogy én rád szavazok, küldök is egy kis palacsintát. :) Igen-igen, hölgyeim és uraim, ez volt Nyuszi puncsolása Horizontunknak... :)
bencemacska
@m.macskosz: Bajnai akkor veszített, mikor összebútorozott a kendermagossal!
aborisz
@kata53: És akkor mi lesz? Mi fog változni?
GeoCravker
@JAJMÁR: ma, 18:10 Nálam mükszik a válasz :-)

Valahol szerintem már írtam, de Bokrosnak nem kell jósnak lennie. Akárki nyeri a választást, másfél éven belül felrobbannak a gazdasági aknák. akkor vagy kökemény nyilt diktatura kellhet, vagy az utcán fog eldőlni a következő választás. S azt a diktatura sem zárja ki.
aborisz
@Horizont: Na azzal nem lesznek jobbak az élet körűlmények!
bencemacska
@aborisz: Az élet körülmények semmiképpen nem javulhatnak semmilyen kormány alatt, arról OV gondoskodott!!!
aborisz
@bencemacska: Nem 2010-ben születtem!
bencemacska
@Horizont

Nem csak a gazdaságra kell gondolni, hanem a demokratikus rendszer szétverésére, a bebetonozott pozíciókra!!! A Fidesz nélkül még az egy kulcsos adót sem változtathatja meg! Ezt egyik kormány sem csinálta, csak a Fidesz!
Szvetlana
Jajmár 17.58 és Pálinkafőző 18. 29 tetszik. ( nem működök)
@JAJMÁR.17.58 itt ezt írod: Nem az a legfontosabb, hogy ki az ellenzék min.jelöltje, hanem az, hogy milyen programot és milyen kormányt fogadnak el, és milyen társadalom épül.

ezen véleményed szerint Gyurcsány is lehetne a min. elnök, mert programja van, megvalósítható, támogatottsága nagyobb, mint a Mesterházyé, és karizmatikus vezető egyéniség. No, de, éppen az ő személye nem kívánatos sokak szemében, különösen az Mszp-ben. Tehát Gyurcsány pártja kellene, de GY személye nélkül.:))
bencemacska
@Horizont: Igazad van, de ma nagyon ideges lettem és a 2010-et az idei évnek láttam!!!

Ma kaptam egy reklámot (postaládán keresztül!), amelyben a kerületi MSzP jelölt ajánlja magát, hogy szavazzak rá. Programként felsorol egy kerületi polgármesteri programot. A baj csak az, hogy a mi házainkat a másik kerület választási körzetéhez csatolták. Ha akarnék sem szavazhatnék rá!!! Neki ezt nem kellene tudni?!?!?!

Külön hab a tortán, hogy jó haverja Mesterházynak!
bencemacska
@Szvetlana: Még a pártja sem kellene, csak a szavazói!!!
Szvetlana
@GeoCravker19.31
@Horizont 18.52
@Kata5318.40
@Human18.40 Tetszik
aborisz
@Horizont: És okosabb mint sok baloldali ! hahaha
JAJMÁR
@Szvetlana: 19:56 Igen, akár a Gyurcsány is lehetne, de azért az nem valószínű! Nem lepődtem meg a Mesterházyn, mert az MSZP -nek van a legtöbb támogatója, ezért ez a párt ajánl min.elnököt. Azt mondom, hogy nem a ME. személye a döntő, hanem a mögötte lévő erők számítanak. (Aztán ki tudja?)
Éppen most láttam a Vágó Gábort az ATV-n, őt sajnálom. Ilyen emberekre lenne szükség a politikai közéletben.
vidi500
@bencemacska: "Nem csak a gazdaságra kell gondolni, hanem a demokratikus rendszer szétverésére, a bebetonozott pozíciókra!!!"
És kinek fáj ez?? A "kisembernek" biztosan nem!
Számára eddig sem volt demokrácia, és most sincs!
Ide kapcsolódik a Rubicon történelmi magazinból egy frappáns mondat.
Kádár "iránt megnyilvánuló mai nosztalgia nyilvánvalóan azzal magyarázható, hogy a relatív anyagi jólét, a szociális biztonság és a társadalmi felemelkedés lehetősége az emberek többsége számára fontosabb a politikai demokráciánál, és a szellemi sokszínűségnél."
Dr.Doktorovics trinitron dr.
M.A. nagyon langyos,szürke,jellegtelen.Nem tud hatni az emberekre. BUKTA a baloldalnak!!! (sajnos)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.