Vajon mi lehet olyan félelmetes Gyurcsány Ferencben, hogy az ország minden taknyát-nyálát bele akarja kenni a magabiztos kormánypárt, még most is, lassan négy év kormányzás után? „Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma. Egy olyan kormányé, amely a magyar családokat teljesen kiszolgáltatta a külföldi bankok érdekeinek, és devizacsapdába taszította őket” – írja a Fidesz sajtóirodája.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Vajon mi lehet olyan félelmetes Gyurcsány Ferencben, hogy az ország minden taknyát-nyálát bele akarja kenni a magabiztos kormánypárt, még most is, lassan négy év kormányzás után?" Kell egy joly joker a fidess maffiának, aki bármikor bárhol bevethető és elővehető és minden rákenhető! Ez a Gyurcsány Ferenc, próbálkoztak Bajnaival is de az nem jött össze, a libázás az már kevés. De itt a patás Gyurcsány azzal lehet riogatni a faék egyszerűségű narancs birkákat, mint régen a gyerekeket a zsákos emberrel. Az öszödi beszéd , október 23 ai balhé stb stb , és ezeket a dolgokat beleégették az arra fogékony emberek agyába a jobb oldalon. De például nekem ilyen dolgokat hiába ugat bármelyik narancsos szóvivő, számomra csak az derül ki hogy ezeknek halvány fingjuk sincs mit kéne csinálni csak kenik a fekáliát másra. DE nem értem nem érzik úgy a narancs birkák hogy ez már kissé unalmas meg szánalmas! Oda kéne menni a hoppápá petihez vagy a zsigo ropikához és jól pofán vágni( a gabcit nem bántjuk de csak azért mert nő és a nőket nem bántjuk) és megkérdezni, és ti négy évig mit csináltatok vazze hogy a Gyurcsánnyal takaróztok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Elolvasva a legújabb híreket, most éppen Orbán hívja be az oroszokat.
Azt gondolom, ezek Gyurcsány-betegségben szenvednek.
Ami pedig az emútnyocévet illeti, abból a 4 év már teljes egészében a Fideszé, ami valóban elég pocsékra sikeredett.
kiskutyauto
@martinpalermo: Na csak nem írt anyukád? XD
martinpalermo
@kiskutyauto: Nem- te firkálsz ide a zárt részlegből --Szabadnaposak a nővérkék?
kiskutyauto
@martinpalermo: Nem tudom, de anyukádat kérdezd meg... ő biztos hogy tudja...
martinpalermo
@kiskutyauto: Parasztcsávó:megkérdeztem--Feladó@kiskutyauto: Hárshegy,Ideg gondozó Intézet.gumidominó szoba:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.