A szocialisták elszámoltatása is fontos, de ennél nagyobb hatása van annak, ha a fideszes polgármestereknek, államtitkároknak üzenik meg: aki lop, az le lesz csukva – mondta egy lakossági fórumon Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke a Nol.hu videója szerint.

„Az elszámoltatás hatását sokkal fontosabbnak tartom a most hatalmon lévő fideszesekre" – kezdte válaszát Pokorni Zoltán egy mohácsi lakossági fórumon egy nő kérdésére.

A Fidesz alelnöke azt üzente a saját pártjából kikerült állami vezetőknek, „hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon. Aki lop, az le lesz csukva. A mieinknek szól az elszámoltatás, nem visszafelé".

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@SwordFish: Ha a fidesz az "aki lop, az le lesz csukva" elven működne akkor már rég feloszlatta volna magát és önkéntesen börtönben ülne mindegyik a csókosaikkal egyetemben :D Ha meg nem tetszik amit írok akkor ne olvasd el! Hülye szemellenzős fidesznyik...takarodjál békementeleni ott még üdvözlik is a hülyeségedet. :D (ne haragudj a lekezelő szöveg miatt de ilyen agyhalott qrbánseggnyalókkal mint te nem lehet máshogy beszélni, egyszerűen nem érdemlitek meg :)) )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Vajon miért a saját karámnak mondta ezt ? És miért csak a lopásról beszélt, hát a hűtlen kezeléssel, a hivatali visszaéléssel, a csalással és sikkasztással mi lesz ?
nemjoezigy
Ezt én nem tudom elhinni, mert az elmúlt közel négy év arra nem volt elég, hogy az elődeik nyilvánvaló csalásait, sikkasztásait, hűtlen kezeléseit nem "tudták" leleplezni, megoldani. (csak egy példa: a Fertő tói nádgazdálkodás: 50 millióért megvenni, majd évi 200 millió állami támogatás rá és mégsem aratták le!) stb.
soper
Pokorni elvtársnak üzenjük: ti se lesztek kihúzva a szarból. Aki lop, az le lesz csukva.
Ezt a hülyét is ide irányították a pártirodáról? (swordfish elvtárs)
nemsemmi
Ha ezt nem a vezére utasítására mondta, csak úgy magától, akkor Viktor megint rá fog koppantani az orrára.
szablyafűrész
Na, gengszter-mutyisok, elmehettek a jó büdös...Nyizsníj Novgorodba...
spu00
Hallomáson kívül tud valaki, valamit, tettek már feljelentést, mert ami eddig volt, az visszafelé sült el.Vagy csak választás jön?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.