A Jobbik nyilvános vitára hívja a Fidesz és az MSZP képviselőjét a devizahitelesek problémáinak megvitatására – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

Az MTI kérdésére az ellenzéki képviselő elmondta: a meghívót még csütörtök eljuttatják a pártoknak és még a héten választ is várnak az érintettektől. Arra a kérdésre, hogy mi lesz, ha nem kapnak választ, vagy ha a pártok elutasítják a megkeresésüket, Z. Kárpát Dániel úgy válaszolt: "akkor februárban az utcán találkozunk".

Kiemelte: bár egyetlen pártot sem zárnak ki a helyzet rendezéséből, azért csak a Fideszt és az MSZP-t hívták meg a vitára, mert az MSZP "tevékeny részt vállalt a helyzet kialakulásában", a kormánypártok pedig az elmúlt hetekben egyértelművé tették, hogy "önerőből nem akarnak mit kezdeni a problémával", hanem inkább várják az Európai Unió vonatkozó döntéseit.

A Jobbik szerint a jelenlegi helyzet másfél éve változatlan, ezért egy nyilvános vita segíthetne elmozdulni a mostani állapotról. Z. Kárpát Dániel leszögezte: pártja minden banki károsult ügyéről szeretne vitázni a Fidesz és az MSZP képviselőivel, vagyis a devizahitelesek mellett az autóhitelesek, a gyorskölcsönök károsultjai, illetve a szabad felhasználású hitelesek helyzetéről is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Z. Kárpát Dániel ! Ne legyél már naiv bazdmeg! Kihazudnák a szemedet egy ilyen találkán. Kifelé a kilincs mellé nyúlnál. El tudnálak képzelni egy TV vitában mondjuk Selmeczy Gabival, Zsigó Robival, meg a Hoppál Petivel egy adásban. Szétröhögném az agyamat. De ezek a fasz jankók ( fapina ) nem ülnek le senkivel egy az egyben.Túl fostosak , meg kretének ahhoz.
Dr. Felipe
Bolseviktor diktátor elvtárs eleve vitaképtelen, az MSZP meg nem akar vitatkozni a náczikkal. Úgyhogy sorry testvéreim.
Hellcat
A devizahitelesekért? Azt hittem akkor már tökösen választási vita...mind1 a fidesz nem áll ki úgysem a szocik meg...szerintem ők sem fognak.
Manhattan
Csak jelezni kívánom, hogy a korlátlan, ellenőrizetlen, az aljas ösztönökre építő hatalom szemében bárki lehet „zsidó”, de azok is, akik ma mélyen sunnyognak és lapítanak.
coni
A Fidesz álláspontja ismert devizahitel ügyben.
A megoldás a 157 CHF/Ft és a 330 Euró/Ft.
Ha nem tetszik mehetnek az adósok a Kúriához, bankokhoz, IMF-hez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.