Egy 53 éves férfit és 81 éves édesanyját holtan találták hétfő reggel Lakiteleken, a házukban – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Gál Kristóf elmondta: az elsődleges orvosi vélemény alapján halálukat idegenkezűség okozta.

Kettős gyilkosság Lakiteleken

A sajtóreferens beszámolt arról is, hogy a sértettekkel egy házban élő 51 éves nő, a férfi élettársa öngyilkosságot kísérelt meg, életét azonban a mentők megmentették.

Gál Kristóf közlése szerint a rendőrség emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés elkezdődött.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Megdöbbentő !
A háború után nagyon sok volt a hadirokkant,de mind élni akart,egy se vetett véget az életének elkeseredésében !
Mi történik ?
dömdödöm
@Nakimaga: akkor volt némi remény egy jobb életre most nincsen és egyébként is végtelenségig rombol mindent a hatalomért vívott eszetlen ellenségeskedés és a felesleges műharc
:-(
mariaberta
Megijedtem, azt hittem Lezsákról van szó, de tudom őt Pintér védi. /de mi van a két hetes biztonságról?/
dömdödöm
ezeknek annyit jelent a közbiztonság hogy van egy két telefonszám amit fel lehet hívni ha valaki valamit észlel, vagy pár rendőr vagy civil ülnek ( passziánszoznak )néhány computer monitor előtt ahol bámulják a felszerelet térfigyelő kamerák felvételeit . Kb ennyi :-(
szablyafűrész
Lezsák hol volt az inkriminált időszakban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.