Egy felmelegített felhívás szerint májustól minden uniós újszülöttet mikrocsippel látnak el. Még mindig nem. A kötelező csip már évek óta népszerű riogatási téma: a körlevél egyik itt is bemutatott formája például 2009-ben jelent meg a neten. Először 2013-ra ígérte a kötelező csipezést, aztán – miután a határidőből kifutottak – 2017-ig tolták ki a határidőt.

Forrás: urbanlegends.hu
Feltöltő: ligur
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A karon üllő gyerek kedvenc dala a Csip-csip csóka !
csa-csa
arra jó, ha sors ne adja elrabolják a gyereket csak könnyebben megtalálják nem?
ja! és nem kell szörnyülködni hogy Ők nem kutyák! Egyetértek! DE olyan világban élünk, ahol a gyerekeket igeni elrabolják és jó esetben évek múlva élve kerül elő a világ másik végéről ki tudja milyen állapotban!!!
Nil
És honnan lehet tudni hogy már nem kapnak évek óta ilyen chipet a gyerekek- oltással simán beadható. A technológia meg van. Lassan minden munkakörnél aláíratnak titoktartási záradékot a dolgozóval. Bátorság kell és bizonyítékok hogy az ember kiálljon hogy nagy baj van!
Nil
@csa-csa: a cél nem az hogy megtalálják hanem hogy felnőttként mindent tudjanak róla merre jár, milyen az egészségi állapota és ha feleslegessé vált akkor könnyen likvidálni lehessen. Nagyon naív vagy!!!
(HA egyszer lesz időm bemásolom a rossz utat hogy elborzadj miről is szól ez valójában)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.