Az átlag bajnaista szavazó tényleg ennyire hülye, hogy keveri az oroszokat a szovjetekkel? Hogyan is lehetnénk szovjet utódállammá, ha sose voltunk a Szovjetunió része? Értem én, hogy Bajnaiék kampánya a negyedművelt huszon-harmincas korosztály megszólítására épít. Azokat nézik hülyének, akiknek valahogy kimaradt az oktatásából az a rész, amikor megtanulták volna, mi a különbség a "szovjet" és az "orosz" között. Ők tapsolnak, mint egy gyerek, ha a tájékozottság homályában velük egy szinten botorkáló lelkes kis pártkatonák az orosz helyett a szovjet zászlót tűzik ki a Fidesz erkélyére. Előttük lehet feltenni ezt az alapvetően ostoba kérdést:

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: anonim_user
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Mária !!! Hogy milyen jól látod !!!
"Bajnai Gordon pontosan tudja, hogy amit erről a Paks-ellenes tüntetés színpadán összehordott, az nettó hülyeség.
De Bajnai Gordon úgy tűnik, bármikor képes arra, hogy mindenféle színpadokon nettó hülyeségeket hordjon össze, ha úgy véli, hogy a nettó hülyeségek összehordásával szerezhet magának egy széket a parlamentben, az azzal járó zsíros apanázzsal együtt.""

Minden mondatod telitalálat !!!
Dr. Felipe
"Hogyan is lehetnénk szovjet utódállammá, ha sose voltunk a Szovjetunió része?"

Hát úgy kedves Mariska hogy ma már nem tankokkal hódítanak hanem energiafüggőséggel és pénzügyi függőséggel láncolják magukhoz az ilyen kicsi országokat az orosz birodalomhoz úgy 50 évre.
Ha van az országnak egy olyan idióta vezetője mint szélkakas bolseviktor aki mást mond ellenzékben és teljesen mást kormányon akkor különösen könnyű dolga van az oroszoknak mert bolseviktor aláír mindent amit elé tesznek.
Az ilyen faszi soha nem tud előnyös üzletet kötni az országnak csak az oligarcháinak.
Amúgy nyugodt lehet mert minden bajnaista tisztában van vele hogy a Szovjetúnió már nem létezik de az elvek még igen ami az orosz birodalmat mozgatja.
Putyin elvtársnak pont kapóra jött ez az idióta bolseviktor hogy megvesse lábát az Unióban amire már régóta várt. Ilyenkor még utálatát is félretette amit bolseviktor iránt érez mert az orosz birodalom érdeke ezt kívánta. Aztán még az is lehet hogy még az idén tiszteletét teszi hazánkban Putyin elvtárs eligazítást tartani hogy kicsit adjon a magyar szuverenitásnak is.
Amúgy ennek az orosz üzletnek keserves ára lesz államadósság szempontjából de ez már egy másik történet.
varirmag
"pár évvel ezelőtt az Internacionálét lányos zavarral a képén gajdoló Bajnai Gordon tudja-e, miért nem lehet Magyarországot soha, semmilyen körülmények között szovjet utódállamnak nevezni."

Persze hogy tudja ! De, hátha lesznek olyanok ( látod vannak ! ) akik még ezt is elhiszik neki !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.