Az Együtt-PM azt követeli, hogy Áder János köztársasági elnök ne írja alá a paksi atomerőmű bővítéséről csütörtökön elfogadott országgyűlési határozatot, helyette kezdeményezzen népszavazást a kérdésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az emberek többsége még nem fogta fel, mennyire kockázatos aláírni egy biancót Putyinnak. Egy megbecsülhetetlen összegű beruházásról van szó, aminek a fedezete nincs meg az országnak (az orosz hitel csak egy kisebb része lenne a beruházásnak).
A rezsim 4 éve mást sem csinál mint egyik rossz döntését "korrigálja" egy még rosszabbal.

Paks feltehetően azért is van szükség mert sok száz milliárdért megvették az EON tárolókat, de 2015-től sokkal drágábban fogjuk tudni beszerezni a gázt mint az EON, mivel sokkal nagyobb mennyiséget vesznek. Azt pedig nem lesz egyszerű megmagyarázni a "magyar családoknak", hogy csökkentés helyett miért lesz a duplája a rezsi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.