mennyire adnak hitelt a Jobbiknak. Annak a pártnak, mely az említett akció után sem jelentette be uniós képviselők visszahívását, illetve a következő EU-s választásoktól való távolmaradását. Jelezve azt, hogy talán tényleg kár mélyebb értelmet keresni Gaudi-Nagy Tamás akciójában. Mard tehát az, ami. Egy figyelem-manipuláló, a politika felszínén maradó kommunikációs húzás. Esztergom árnyékában, kapkodva előadva.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@GeoCravker: Érdekelne csináltak-e valami érdemlegeset az elmúlt 4 évben a zászlóégetésen kívül...én nem nagyon emlékszem de valami jobbikos világosítson már fel ha tud.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Sajnos jellemző a magyarságra, ha valami működik, mindig lesznek a fontoskodók, meg okoskodók, a saját haszonlesők, vagy éppen irigykedők, akik azt képzelik, hogy ők jobban tudják, és a tönkretételén dolgoznak..
Rombolni könnyebb, mint építeni, hiszen semmi sem tökéletes, ezért a hibákra rámutatnak,felnagyítják, sulykolják, lázítanak és hergelnek, amíg az egészet beáldozzák és kidobják, ahelyett, hogy javítanák.
Pedig ez a lényeg, hogy van lehetőségünk, beleszólásunk, de úgy tűnik ez a felelősség sokaknak nagy teher!
Aztán jöhet a rossz, a borzasztó, hogy újra célul tűzzük ki azt, ami már egyszer megvolt. SOHA ki nem lépünk a magunk árnyékából, ha nem vesszük észre, hogy a mi helyünk Európában van. Akkor is, ha Európának jól megy, és akkor is, ha kevésbé, de nem vagyunk "szélkakas", mert ha úgy teszünk, nincs azon mit csodálkozni, ha lenéznek minket!!
és nem csak Európában...
GeoCravker
@JAJMÁR: "Rombolni könnyebb, mint építeni,"
Igen. Ezért nem fogja sokáig kiheverni orbán 4 évét az ország
keresztapa
@JAJMÁR: Nálam a valóság a lényeg, a tapasztalat a kamu fejlesztések a 10% letét addig semmi! Az EU-s pénz szétosztása megtörténik szabály nélkül, a született spekulánsoknak! Ellenőrzés nélkül!
JAJMÁR
@keresztapa: 17:46 Ó, hogyne! Van ilyen. Ezért írtam, hogy a megvalósításért mi vagyunk felelősek, a mindenkori kormány, a magyar vállalkozók, és a pályázatok lebonyolítói.
Nekem is van rálátásom ezekre a pályázatokra, és bizony úgy gyűlnek oda a gátlástalan pénzéhes emberek, mint a cukorra a darazsak.- ha hiszed ha nem, ők szidják a legvadabbul- aztán, ha valami kamuszámlát visszadob az a "gaz" Eu, még fel is háborodnak.
Azért az túlzás, hogy mind ilyen, mert nem, és az is,, hogy mindenféle szabály nélkül, de tény: a "kapcsolatok" itt is fontosabbak, mint a szakértelem és a hatékonyság.
Van még javítanivaló, de nincs az országban olyan település, ahol ne lenne kint az Eu-s tábla, jelezve, hogy ki adta a "zsét" :), .Ezt nem kellene elfelejteni :)
Nil
@keresztapa: kicsit nem ártana ha gondolkodnál és utána néznél mi volt több.
Tudod egyáltalán hány millió euró jött az országba? Az egy másik dolog hogy mit kezdtek vele a politikusaink.
Bele gondoltál abba mi lesz azokkal akik csak kint kaptak munkát, tanulási lehetőséget?
Mi lesz ha újra csak útlevéllel lehet utazni?
Mi történik azzal a testrésszel aminek elzáródik a vérellátása? (ez biológiai hasonlat)Miért akarod gettóvá változtatni Magyarországot? Miért nem érdekel a többi nép élete? Vagy azt gondolod hogy az egész Földön csak a magyaroknak van létjogosultsága? (Volt már ilyen egy másik nemzet esetében) Miért nem jó neked hogy színes a világ? Sokfélék vagyunk? Próbálj meg saját fejjel és szívvel gondolkodni - saját nézőpontot kialakítani.
Én nem vagyok párttag így megtehetem - te is kipróbálhatnád.
keresztapa
@Nil: Te azon gondolkoztál- e már, hogy a befizetett összeget nem lehet felhasználni, csak 74%- át, azért jó lenne elgondolkozni rajta, hogy miért is! Hány év telt el, úgy hogy meghatározta az UNIÓ mire lehet felhasználni az EU támogatásnak felfogott alamizsnát!
A pártállásnak ehhez semmi köze, a piac az amely meghatározza azt, hogy a felzárkózáshoz a befizetett összeg hány %-át engedi felhasználni, úgy hogy az ő piaca ne legyen veszélyeztetve, a haszon csökkenéssel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.