Gusztustalan, hogy közmunkásokkal, közérdekű munkát végző emberekkel végezteti a kampányát a Fidesz – ezt Dorosz Dávid mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az Együtt-PM országgyűlési képviselője hozzátette: arról is kaptak több bejelentést, hogy egyes településeken közmunkásokkal íratták alá a fideszes jelöltek aláírásgyűjtő íveit. A politikus szerint ez is annak a cinikus politizálásnak a mintája, amit az elmúlt négy évben folytatott a kormány.

Az interjút itt nézheti meg >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nincs új a nap alatt, nálunk ez mindig is így volt, mióta fidesz a világunk. Még a figyelem sem terelődött akkor annyira ezekre a közfoglalkoztatottakra, de természetszerűen a közterületi munka része volt a kampánnyal kapcsolatos tevékenységük. Az sem zavar senkit, hogy a polgi közeli rokona irányítja őket és a város közterületeinek a gondozását. A munka minőségével, gondosságával sincs baj, esetleg a "pályázat és a díjazás szagos nem kicsit". Még csak negatívnak sem kell tekinteni, csak rögzültek a rendszerváltáskori hagyományok, amikor ellepte a települést az a hirtelen kereszténnyé lett család három négy tagja. Onnantól divat, hogy az nyeri a pályázatot, aki legtöbbet kér a munkáért, és a mi kutyánk kölke. Mondom, régen is így volt, csak akkor a leánykori nevét használták a szervezetnek, (MSZMP), a mostani fideszesek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
@Hellcat: Az a baj barátom, hogy nincs tele a nacijuk.Ebben az országban sajnos nagyon sok olyan birka él, aki még akkor is él, hal ezekért a rablókért, ha a szájukból lopják ki a protézist. Én megdöbbenve tapasztalom a baráti körömben is, hogy általam értelmesnek hitt emberek mennyire elutasítják a baloldalt az előző ciklusban művelt politikájuk végett. Ott is dühöngött a korrupció a betyárság a dilettantizmus, a megvesztegethetőség és még sorolhatnám , hogy mi. 2010-et nem a fideszbanda nyerte meg 2/3-al, hanem a szocik bukták el ilyen mértékben. Akinek akkor tele lett a töke a balosokkal, azok soha nem fognak többé rájuk szavazni. Inkább passzívak maradnak ( amivel meg a jelenleg hatalmon lévő csürhét segítik újra a mézes csuporhoz ) Én soha nem szavaztam a fideszre és nem is fogok. Sajnos én sem vagyok meggyőződve, hogy egy balos fordulat esetén jobb irányban fognak menni a dolgok. Legfeljebb annyival lesz könnyebb, hogy az olyan semmit érő fidesz pribékek, mint a hoppál peti, zsigó robi, kocsis máté, rezsi szilárd vagy a selmeczy kisasszony nem röhög nyíltan és cinikusan a pofámba. Más előrelépést nem várok az esetleges kormány váltástól.
Hellcat
@töky: Tisztában vagyok azzal hogy 2010 ben a fidesz szardobáló rágalmazó arrogáns propagandája és a szocik impotenciája hozott a fidesznek 2/3 ot...hülyék pedig mindenhol vannak...sajnos...
gazdag dezső
Az a baj ,hogy már minden párt bemutatta magát,és mindegyikben csalódtunk!!Mindegyik ígért fűt,fát,és amikor hatalomra kerültek egészen másképpen viselkedtek!!Nevetve beismerték,hogy az a választási kampány része volt ,és az bevett dolog ,hogy amitakkor ígérnek nem kell beváltani!!! Hát ez a bicskanyitogató !!!Mindegy itt hogy balról ,vagy jobbról ,de mindegyik kormány csak kizsákmányolta a lakosságot eddig!!!A politikai váltás nagyon ,de nagyon rosszúl sikerült!!!
Desischado
a közmunkádok nyomorult helyzetét használja ki a fidesz. Undorító, de tőlük nem lehet mást várni!
Cicamama55
Ugye-ugye? Beigazolódott, hogy munkát tudnak biztosítani ennek a sok embernek, akik eddig az iskola padokat koptatták! Az állam pénzén Fidesz aláírások gyűjtése!? Visszaélnek az emberek nyomorával és törvényt sértenek...Mint eddig sok-sok esetben...Nekik szabad!
kukac50
Most még megalázhatják a közmunkásokat de remélem a szavazófülkében mindenki a saját esze, szerint szavaz,nem pedig fenyegetettség miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.