A Fidesz nem ismer sem Istent, sem embert, a választás nem lesz sem szabad, sem fair – ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Németh Szilárd mai rezsicsökkentéssel kapcsolatos sajtótájékoztatója egy silány propagandafilm volt, kihasználta egy magyar állampolgár szegénységét. A politikus elmondta: lesz ez még rosszabb is, írunk mi még cserkész dalokat a nagy vezetőnek, megköszönjük neki, hogy meleg tejet is lehet inni reggel.

A Simon-ügyről azt mondta: biztos benne, hogy az MSZP-nek nincs köze ehhez a pénzhez. Hozzátette: ez egy csúnya történet, ami sokat árt az Összefogásnak, de nem szabad hagyni, hogy csak erről szóljon minden a közbeszéden – olvasható az ATV.hu olfalán.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@itzak: Ezeket csak a Fideszesek hangoztatják! Hiába citálták őt bíróságok elé, nem tudtak rajta fogást találni!!!A közrádió és a köztelevízió erről nem számolt be?!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
juditida
Kedves kommentelők, ez a magát "tavaszinak" nevező akárki egy barom ! Nem kellene foglalkozni vele. Ilyenek a ma magukat hithű keresztény-jobboldali-stb-nek nevezők többségben!!! Mind csak azt nézi, hogyan tud minél többet kisajtolni a rend mai fura- urából.Aztán ha majd elkapjuk a t...-keit ezeknek a nímandoknak, akkor majd teli szájjal üvöltik, hogy ők belülről rohasztották ov rendszerét.
Heller Ágnes nagyon jól jellemezte ezt a ma rajtunk taposó rezsimet, ő egyszerűen annyit mondott, hogy ezek a fiúk "KULTÚRÁLATLANOK!" Hiába tanultak, kultúrájuk semmi! Felfuvalkodott, magamutogató parvenű népek, akik a vélt hatalmukkal élni nem tudnak, csak visszaélni. Ezért kell őket elzavarni és akkor az ilyen "tavaszi" félék újból eltűnnek a semmibe !
lajospapa
Úgy általában válasz mindenkinek: Sokan vitáznak arról, hogy az elmúlt Horthy, Rákosi, Kádár rendszerekben milyen jó vagy rossz dolog volt élni. Pedig jó részünk nem élt benne, csak így vagy úgy hallott róla. emlékeztetnék, csak a Kádár rendszer bukása óta eltelt 24 év , aki most 30 éves, nem sok emléke lehet az akkori mérhetetlen elnyomásról, vagy az akkori szabadságról és jólétről. Amit mondanak róla éppen vagy igaz vagy nem és ezt elhiszi vagy nem.
Egy igazság viszont van, akármilyen marxistának tűnik : A lét határozza meg a tudatot. Aki egy rendszerben jól él (haszonélvezője) annak az a rendszer jó, aki nem annak az nem jó.Kérdés, hányan vannak egyik vagy másik csoportban? És ha egyszer rájön a többség, hogy MEGINT ÁTB..SZTÁK?
Desischado
A fityisz egy utolsó, mocsok rablóbanda, akiket csak a saját jólétük érdekel, mással nem törődnek! Semmibe veszik a legalapvetőbb emberi jogokat is, lábbal tipornak mindent, ami emberi! Annyit érsz, amennyid van! Ha nem velünk vagy, akkor fel is fordulhatsz! Ez az ő politikájuk! És ezzel mindent megmondtam!
mariaberta
@tavaszi: Szeretném ha egyszer Orbánék buliját is felsorolnád, így lenne teljes a névsor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.