„Túl kövér, túl öreg, túl büdös, túl csúnya, túl veszélyes, túl kurvás…” – olvasható a finnyás párválasztást kifigurázó képregényben, aminek a végén a főhős öregen, betegen, a halál árnyékában megállapítja: a harmadik jelölt nem is volt rossz. Pedig hogyne lett volna, hiszen fújta azt az átkozott bagót!

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: kardinalispinty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Nekem az autósokkal van bajom. Amit kipufogó gáz ezerszer ártalmasabb a dohányzásnál a gyárak által kibocsátott méreganyagokról (lásd Kína) már nem is beszélek. Aki a dohányos dobozokra felíratott tett az a tömeggyilkos és azok az agykutatók akik ezt hagyták asszisztáltak hozzá.
De csak az árt amiről úgy gondolom hogy árt.Ezért nem lett beteg mindenki Csernobilban pl.
Nagyon kevés tudása van annak aki ezt a cikket írta és aki támogatja csak szajkó
Szvetlana
@Nil: Akkor Te is úgylátod, hogy Kínában a rengeteg méreganyag, kipufogó gáz, és a gyárak által kibocsátott füst és méreg okozza a nagyarányú rákos megbetegedést?
Nil
@Szvetlana: Kicsit nehéz lenne itt kifejteni hogy gondolom, de Kínában több milliárd kicsi robot-más néven embernek látszó lény - van
varrólány
Addig semmi amíg nem egy légtérben vagyok vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.