A DK kezdeményezi, hogy az Országgyűlés mentelmi bizottsága indítson vagyonnyilatkozati eljárást Papcsák Ferenc fideszes képviselő ellen. Az ellenzéki párt egyúttal felkéri a NAV-ot, hogy folytasson le vagyonosodási eljárást a zuglói polgármesterrel szemben – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján a pártszóvivője.

Gréczy Zsolt úgy fogalmazott: Papcsák Ferenc a sajtónak azt állítja, hogy nem lát bele az ügyvédi irodájának a működésébe, amelyből bruttó 160 millió forintos osztalékot vett ki 2013-ban. "Tovább tarkítja a történetet", hogy – a DK szerint összeférhetetlenségi problémákat felvetve – a politikusnak a Veszprém megyei önkormányzattól van érvényes megbízási szerződése, "sőt a kormány egyéb alapítványaihoz is szervesen kötődik Papcsák Ferenc ügyvédi irodája" – jelentette ki.

Gréczy Zsolt azt mondta, az ügyvédi irodának a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítványával (MVA) van kapcsolata, miközben a politikus az MVA egyik alapítványában és cégében is tisztségviselő. Rejtélyesnek nevezte, hogy az MVA által létrehozott hálózathoz tartozó Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriumát a képviselő vezeti, aki ezért a tisztségéért 2013-ban havi bruttó 500 ezer forintot kapott.

Az Index hétfőn azt írta, hogy Papcsák Ferencnek, aki számításaik szerint tavaly a legjobban kereső képviselő volt, a legnagyobb bevétele az ügyvédi irodájából származott. A képviselő, aki Zugló polgármestere is egyben, 2013-ban havonta átlagosan bruttó 15,5 millió forinttal lett gazdagabb; más bevételei mellett, egyedül az ügyvédi irodájából bruttó 160 millió forint osztalékot vett ki – közölte a portál. Az Index beszámolója szerint Papcsák Ferenc telefonon válaszolt néhány kérdésükre, későbbi kérdéseikre viszont nem, hanem perrel fenyegette meg őket.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Semmi értelme, már ettől nagyobb ügyeket is elsikáltak. Erről Horváth András tudna többet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Nem igazán értek egyet ezzel a mentalitással, de most talán rájönnek ezek a fideSS-es tetvek, milyen is az, amikor nincs nyugta az embernek...
Sziszifusz
Semmi értelme, már ettől nagyobb ügyeket is elsikáltak. Erről Horváth András tudna többet.
szablyafűrész
Ugyan már, "ezt" a NAV-ot ? Amelyik egy hétvégén "átvizsgálja" az informatikai rendszerét és minden tutinak talál, de úgy tűnik, hogy Horváth Andrásnak van igaza ?

Még viccnek is roszz...
tavaszi
...Kicsi vagy te ehhez DK...roppant kicsi...de csak verjétek a tamtamot...értelmettlenül...korrupt hazug banda
bencemacska
Lehet eljárást indítani, míg a mentelmi jogát fel nem függesztik??? Egyébként is OV védelme alatt áll!
Sziszifusz
@tavaszi: De jól tudod. Ismered a rendszert és módszert. Aki a "mi kutyánk kölyke" azt nem bántjuk. Bármilyen nagy a disznóság, nincs ügy belőle. A korrupció, és a hazugság az amire a jelenlegi potentátok gyarapodása alapul. Korábban is jelen volt, de nagyságrendekkel kisebb volt.
keresztapa
Az, hogy Papcsák nem tiszta azt a NAV vagy tudja, vagy nem akarja tudni, Miért is van ez a NAV ha minden gyanús gazdagodást
a köz, vagy valamely hatalom ittas pártnak kell feljelenteni, a NAV felé. A másik szégyene az országnak, hogy Gyurcsány és az akkori vezetők nem a rabok kenyerét fogyasztják. De grasszálhatnak az országba szabadon, pártszínekben összeálltan, újból törekedve, az ország kiárusításának megvalósítására. Ezek nem a pártban, hanem önmagában , önmaguk hasznára
gondolva, beteges, hatalmi, vágyakozásuk megvalósításában mindent lehetőség megragadásával.

a.
szöszmösz
@tavaszi: A " kicsi" az egy jogi kategória vagy törvényességi mutató?
QQCSI
Nem kell Papcsáknál megállni, haladjunk szépen sorban végig, párt hovatartozástól függetlenül, elfogulatlanul és tisztességesen, alaposan!
silber13
@tavaszi: DA kicsi Dávid is kicsinálta a behemót Góliátot!:-))
silber13
És tess szíves lenni emlékezni Sámsonra, aki egy csontdarabbal hány fiiszteust vert agyon!:-)
Dr. Felipe
@tavaszi: Aztán az hogy van hogy ezek a korrupt emberek akarják elszámoltatni a simont? Ez a féreg bevallotta hogy nem tudja hogyan ragadt hozzá a 160 milla, aztán meg perrel fenyeget mindenkit ahelyett hogy elszámolna. Hogy is van ez? Ezt az ügyet miért nem mondják be minden órában a közszolgálati rádióban?
tavaszi
@silber13: ...az egyszer volt bdán kutyavásár mintájára.
tavaszi
@Dr. Felipe: oszt az meg hogyan van? hogy a maszop szóvivőnője könyörög a magyar rádión keresztül a Simon elvtársának,hogy mondja már meg hogy honnan a 240 milla!...a papcsák iroda ugyanolyan tarifával dolgozik,mint minden más iroda...szerinted akkor mindet NAVozni kéne??? ...eszement választási időszak handabandázás ...ssemmi egyéb.
tavaszi
@szöszmösz: ...amelyik számodra szimpatikus...az. Ferenctestvér is feltette a kérdést...honnan a pénz Simon csávóka? --------csávó eltünt...szóvivő könyörög..mert áztatja a baloldalt. senkiben fel sem merül,hogy gyurcsány dobta fel az egészet...neki a gyengitett MSZP-az érdeke...
silber13
@tavaszi: Ki kell igazítsalak most is van Budán kutyavásár!
www.bogancsotthon.hu/ado-1-szazalek/?gclid=CK-x4N2C6bwCFZShtAodkAsAIw
Csalóka ám az ilyen mondás, jobb előtte utána nézni!
szablyafűrész
@tavaszi: Csak a szokásos félretájékozottságod ! Még a Fidesz uralom betetőzése előtt telenyomták megrendelésekkel a Papcsák ügyvédi irodát, majd hatalmon megnégyszerezték ezeket - közpénzből !
Innét "teljesít jobban" a Papcsák-művek !
Tekla
Ez kutyakomédia , nem bántják egymást , mert egyik kutya, másik eb. Igazán egy dologtól vannak beszarva, hogy a Jobbik elszámoltatja őket, a támogatói meg egyre többen vannak.
Nekik van lehetőségük meg kérdezni ,hogy kinek ,mije ,miből van , hiszen itt nincs összefonódás , nem kell takargatni az előző ciklusok bűnét, hogy az övékét is takargassák!
Nem hiába van , hogy erről a pártról szinte nem is beszélnek a hivatalos médiák , csak akkor hallani róluk , ha valami stikli van. Miközben közel egy millió ember rájuk szavazott.
Dr. Felipe
@tavaszi: Nem ez volt a kérdés. Szokás szerint mellébeszélsz. Papzsák 160 millájáról kérdeztelek hogy az honnét van és miért nem harsogja a közmédia?
szablyafűrész
@tavaszi: Gyurcsány dobta fel Simont ? Egyedül te tudsz erről, még a Fidesz is másként tudja...
nemjoezigy
Végre csinálnak valami hasznosat, a szocik is meg a fidesznyik is.
Meg a nav is, ha neki áll és elvégzi a munkáját, nem pedig szelektál, hogy csak azt ellenőrzi, amelyiket akarja.
1magyar
Az ilyen hirtelen meggazdagodottakra mindre rá kéne! Mészáros is, miből lett 7 milliárdja?
coni
Közérdekű adat kérésre perrel fenyegetni érdekes. Élég lenne ha alávetné magát egy vagyonosodási vizsgálatnak és rögtön tisztázná magát per nélkül. Vagy nem???
kukac50
A Fidesz berkein belül is minden képviselőt a Nav-nak kellene elszámoltatni.
Nem Rubovszkynak aki azért hozta előre Zsiga Marcell vizsgálatát,hogy másik pártok ne lehessenek ott az elszámoltatásnál.
Nagyon mocskos ez a helyzet az igazságszolgáltatás területén.
Nincs igazság még kormányon van a Fidesz???
keresztapa
@kukac50: Mindaddig a még a pártok katonákat ültetnek felelős beosztásba, addig az igazságszolgáltatás csak népmese! A független bíróság csak az igazságtól független, mert igazságérzete minden bírónak a függetlenségén alapul, ami az ő felfogásának függvénye. Csak a bírónak van ítélkezési joga:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.