Az Európai Bizottság akkor sem tud annyit ártani Magyarországnak, mint a Brüsszellel hadakozó magyar miniszterelnök, ha mindent rosszul csinál – állítja a Wall Street Journal blogszerzője. Az Oxfordot...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@összefogás: Jólvanmánna! Én szavazok , de két z-vel...:-)
@szablyafűrész: te ! Hogy ezzel a z-vel mit el lehet érni...?
human
@miazavalami: Így lehet az emberek figyelmét elterelni a szavazzról a Z-re :)
human
@human: Ugye milyen egyszerű tematizálni a politikát!?
miazavalami
@human: Nem tereltem , csak felhívtam a figyelmét. :-) Ha már korteskedik tegye rendesen.
Egyébként ez már köztudott a világ számára amiről a cikk szól, csak még a magyar narancsosok nem vették észre. De ez jellemző. Hitlernek még ma is vannak követői.
nemjoezigy
Az eddigi vezetői garnitúra: (soroljam?) az MDF, a szocik, a kisgazdák, az SZDSZ, a kereszténydemokraták, a fidesz + az EU együtt ártottak a magyar népnek. Nézzük csak a "mieinket", milyen gazdagodást értek el a funkcióban és az érdekeltségi köreikben levők, miközben az ország hanyatlott, a nép szegényedett. (Ezzel nem azt mondom, hogy mindent rosszul tettek, de kevesebb volt jó volt mint rossz, plusz az erkölcstelenség. Remélem ezek közül egyik sem kerül kormányzati pozícióba, de a többinek is kell a civil ellenőrzés, a garancia vállalás, a felelősség vállalás. Közszolgának kell lenniük, és nem az országot fejőstehénnek néző rablóbandának. Korlátozni kell a javadalmazásukat, a mindenkori minimálbér-nyugdíj függvénye lehetne a juttatásuk, mindenféle kiegészítő nélkül. Akinek nem tetszik nem kell ezt csinálni. Le kell ülniük a "vezér"jelölteknek, hogy mindenki számára kiderüljön, hogy melyik párt mit képvisel, mit vállal, milyen időintervallumban, ha nem teljesíti mit fog csinálni. És ekkor nem lenne ennyi baromság, amennyit egymásra kiabálnak. A vitán ne a másik becsmérlése legyen, hanem a saját programjuk ismertetése.
A váltógazdálkodás csak a korrupció tovább fejlődését hozná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok