Álruhába bújt a baloldal. Ki gondolná első blikkre, hogy ez a szép zöld kampányplakát itt egy szoci politikust reklámoz? Én legalábbis előbb gondolnám azt, hogy a plakáton pózoló politikus mögött álló jelöltállító párt az LMP, vagy Szili Katalin vadiúj pártja, esetleg valamelyik kisgazda párt, vagy akár a haló poraiból feltámadt MDF, mint azt, hogy ezen a plakáton a szocik és szatelit pártjaik kínálgatják magukat. De még azt is inkább gondolnám, hogy a plakát az Új Széchenyi Terv egyik projektjét reklámozza, és csak tévedésből került fel rá valamelyik buta politikus feje. Nem irigylem a Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy & Co. gründolta összefogás mellett a végsőkig kitartó szerencsétlen, tanácstalan, dezorientált szavazókat.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: maria_blog_hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Kikérem magamnak!
Sem szerencsétlen, sem tanácstalan se dezorientált nem vagyok!
Az összefogásra fogok szavazni, nagyon sok honfitársammal együtt, akikre szintén nem igazak a jelzők, viszont a kormányt le fogjuk váltani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.