A magyarok biztonságban vannak Magyarországon és Kárpátalján is, a magyar kormány azon dolgozik, hogy biztonságban is maradjanak – válaszolta kérdésre Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Fejér megyei Kőszárhegyen, miután ünnepélyesen átadott egy telephely-fejlesztési beruházást.

A kormányfő kijelentette, Magyarország nem része a konfliktusnak. Jelezte, hogy Martonyi János külügyminiszter éppen Brüsszelben van és hazánk része a közös európai erőfeszítéseknek, amelyekkel "békét, biztonságot és a nemzetközi jog tiszteletét szeretnék elérni az európai egységes válságkezelésen belül". Orbán Viktor a külhoni magyaroknak azt üzente: "számíthatnak ránk".

Az ukránok nem kérnek Gyurcsányból

Eközben Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője hétfőn arról beszél: a kormánypárt nem lesz partner abban, hogy az ukrajnai konfliktus magyar belpolitikai kampánytéma legyen.

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke előzőleg arról beszélt, hogy az ellenzéki összefogás szerint az Országgyűlésnek foglalkoznia kellene az ukrán válsággal, el kellene ítélnie az oroszok agresszióra való előkészületeit és ki kellene állnia Ukrajna szuverenitása mellett. Zsigó Róbert erre azt mondta: a parlament szakbizottságai a szerdai kormányülés után – ugyanúgy, ahogyan eddig is – minden tájékoztatást megkapnak majd.

"Mi nem leszünk abban partnerek, hogy az ukrajnai konfliktus ügyét belpolitikai kampánytémává tegyék" – hangsúlyozta a szóvivő. Úgy fogalmazott, az ukrán népnek a legkevésbé van szüksége a "Gyurcsány-koalíció" kijelentéseire.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Eközben Zsigó megint egy jót fröcsögött !
silber13
Zsigót ideje lenne szigorú orvosi felügyelet alá helyezni másik két társával egyetemben, nehogy kárt tegyenek magukban, vagy nehogy megharapjanak másokat!:-))
vukkocska
És mindezt megállapította, mert elment a határra megnézni, ahol közel-távol nem lehetett látni semmit. Más csak Tömjén Zsolt hiányzott mellőle a lovával.
alterego56
A paksi megállapodást ettől jobban időzíteni sem lehetett volna. Fantasztikus politikai "éleslátás"-ról tesz tanúbizonyságot. Most van miért kussolni. Zsigónak meg minimum kellene egy infúzió Grázban.
vukkocska
@alterego56: ők nem kussolnak, hanem gyurcsányoznak. Meg öszödöznek. Mert a legnagyobb félelmük 6 év után is Gyurcsány Ferenc. Gyurcsány titokban átadta a Fidesznek a felvett beszédét, hogy lemondhasson, meg megszervezte, hogy gyújtsák fel a tv székházat, romboljanak Budapesten. Ez a Fidesz politika. Nem az a baj, hogy ilyen elmebeteg dolgokat találnak ki,hanem az, hogy van aki ezt be is veszi. Mint az az ezerlibás fogatlan-agyatlan vénember.
Hellcat
Egy nagy fenét vannak biztonságban...ennyit balfaszkodni mint az orbánék mostanában ...nemsemmi negatív teljesítmény...csak a hazudozás és az emútnyócévezés megy már.
gomez
2014 márc.3 azért mi kívülálló politikához nem értő emberek is látjuk hogy amikor elindul egy lavina az nem sodor magával mindenkit! Hiába volt emberáldozat Kijevben amikor csak arra vártak a Krími politikusok hogy cserben hagyják a kivívott függetlenséget! Ahogy mi le vagyunk 20 évvel maradva a nyugattól és és soha nem bírjuk behozni ezek az emberek az uniótól még 100 évvel elmaradottabbak! Hát azért sajnálom őket! Magyarország is ketté szakadt évek óta mit várhatnánk egy ekkora országtól? Hát ennyit a politikáról és a hazugságokról! Itt csak a becsületes munkát kérik számon a politikusokat soha! Petőfi még azt hitte "hogy bár felül a gálya alatta a víznek árja, azért a víz az úr"!
Fradigege
Már megint mindenhez ért. A NATO megmenti a seggüket. Aligha tudnának valamit csinálni a NATO nélkül, ha putyin bemasírozna Kárpátaljára. Rohanának elíbe popsit nyalni. Már megint hülyének néznek minket. Ez a brokkoli nem is volt katona ráadásul. +nem is magyar.
szelbatyo
"...A magyarok biztonságban vannak Magyarországon és Kárpátalján is..."
Te, állat ...
QQCSI
@gomez: tegnap, 20:54
Petőfi szépen írta, de Hofinál az igazság, sajnos:
Habár fölül a gálya, azért a víz van @alul!:
coyote3
És ezért volt több száz méteres sor a határon...
bögöly
Legalább annyira vannak biztonságban,mint a délszláv háború idején.
Akkor is jól megvédte őket az akkori Orbán kormány!
Azóta is hűűűű,de s"szeretik" a délvidéki magyarok őket!
nyanya001
" Orbán Viktor sikeresen kihúzta a gyufát lengyel barátainknál is: Jaroslaw Gizinski,a Heti Válasz egyik munkatársa a Facebookon osztotta a miniszterelnököt.



Az ugye köztudott, hogy a lengyelek erőteljesen támogatják már a kezdetek óta az ukránok európai integrációját, ráadásul bizonyos történelmi okok miatt nem kimondottan az oroszbarátságról híresek, az oroszok agreszióját pedig eléghevesen reagálják le - érthető okokból.

A lengyel Jaroslaw Gizinski, a lengyel Rzeczpospolita lap ELTE-n végzett munkatársa, akinek rendszeres rovata van a Heti Válaszban a Facebookon is kifejezte felháborodását - hívta fel a igyelmet az Index. Szégyellje magát, Orbán úr! "
Mobil123
@nyanya001: "Orbán úr" ?? :-)) na ez akkor sem lenne "úr" ha újra születne.
szelbatyo
@nyanya001: Hát, az "úr" kifejezést én is erősnek találom... Sőt, erősen túlzó hazugságnak...
szelbatyo
@bretagne: Valami barom azt mondta, hogy "...fújjátok meg a kürtöket, nyergeljetek...!"
Az állatja nem vette figyelembe, hogy a kürtöket már rég megfújták, a nyergeket is, most már a lovak jönnek, aztán akkor meg van fújva az egész lovasság. A fidesznyikek által...
libelle
Már irtam orbán és az egész bandája tökfejekkel van teli. Most majd orbán megállapitja a világrendet, és elrendeli, hogy a magyarok biztonságban vannak ukrainában. Beleszólása neki ugyan nincs semmibe, jobban tette volna ha itt is hallgat mint ahogyan azt tette az egész katasztrofális helyzet alatt. Tegnap Steinmeier ugy kezte sajtótájékoztatóját az eu-külügyminiszterek tanácskozása utàn. Nehéz volt megeggyezni, ugyanis voltak olyanok akik nagyon kemény szankciokat akartak és olyanok akik nem akarta. Mindenki tudta, hogy a magyar tökfejre golndolt. Ki lehet lépni az eu-ból és a NATO-bol senkit nem köteleztek ide belépni. Lehet a nagy birodalomhoz tartozni. putyin birodalmához lábtörlönek. A gyilkos szemét aljas emberkinzó gazemberhez lehet tartozni. DE, akarja ezt a magar nemzet tényleg? Az eu csupán attól tart, hogy gazdaságilag megcimbálja az egész világot ez a katasztrófa és egy abszolut labil magyar gazdaság teljesen bedöl, esetleg még a románokat is magával rátja. ( nem én mondtam hanem a gazdasági szakemberek , nem magyarok) Persze Magyarország mindenben jobban teljesit!!!
libelle
sorry a sok hibáert, de tulságosan felkavarja az embert az ilyen hülye beszólogatás
.
bretagne
@szelbatyo: És nyereg alatt puhítanak minket (persze, ha hagyjuk!)
szelbatyo
@bretagne: Hát, igen ! Az ehhez szükséges összes nyerget már korábban ellopták. Csak, hogy gyakorolni tudjanak !... Megy is nekik... És még nem is mondhatom nekik, hogy el lehet innen menni, mert mindent vinnének magukkal !...
gomez
@QQCSI:"virágok közt veled lenni szép volna kedvesem virág sincsen te sem vagy már miért hagytuk hogy így legyen"
gomez
ezt már szabadon, de nem ad választ senki sem!
szelbatyo
@gomez: Hát, ha akarod, én válaszolhatok !...
bretagne
@szelbatyo: Nem tudom, nem érné meg mégis? Majd valahogy pótolnánk!
Pálinkafőző Rézüst
Ezt is elintézte a vezír! Könnyekig meghatódtam! De most komolyan,...
human
A magánnyugdíj pénztári tagok is biztonságban érezhették pénzüket, mikor megígérte a fidesz, hogy megvédik a befizetésüket. Valahogy nem nyugtattak meg Orbán szavai.
szelbatyo
@bretagne: Én benne lennék, de mit szól hozzá az a nyolc és fél millió, aki rajtunk kívül a népességet alkotja, és nem fidesznyik ?...
human
@Pálinkafőző Rézüst: Kössz ment az archívba :)
Ez a Schmitt a köztársasági elnökök aljadéka volt. "Ami jár, az jár" - mondta. Bár azt kapta volna ami járna neki. Amit kapott is a fidesznek köszönheti, mert pont kinevezése előtt módosították úgy a leköszönő köztelnök javadalmazását, hogy bukás esetén is jól járjon. Minta előre tudta volna a fidesz, hogy bebukik az idióta.
Desischado
Sajnos, amit hazugovics viktátorovics mond, annak én egy betűjét sem tudom elhinni! Jobb lenne, ha kussban lennének!
szelbatyo
@Desischado: Kirándulni mennek a politikusok egy busszal. Nem jönnek vissza. Keresik őket, nagy erőkkel. Hosszú idő után találnak egy helyet, ami olyan, mintha nemrégen baleset helyszíne lett volna. Találnak a közelben egy tanyát. Kérdezik az ottani parasztot, tud-e valamit az ott történtekről. A paraszt elmondja, hogy ott bizony baleset történt.
- És mi lett a buszban ülőkkel ?
- Hát eltemettem őket...
- Hogyan? Mindenki meghalt ?
- Hát egyik-másik mondta ugyan, hogy ő még él, de nem hiszem már én el ezeknek egy szavát sem !...
Desischado
@szelbatyo: Ez nagyon jó volt! Köszi! (nevet) Azt kéne, az egész bandát eltemetni, hogy az orruk se látszódjon ki!
bretagne
@szelbatyo: Látod, ez a nehéz probléma. Azt hiszem, izgulhatunk a választásokig. Nagyon kiváncsian várom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.