A Felcsúton szerkesztett FourFourTwo hozott nyilvánosságra egy névtelen levelet arról, hogy a Kispest olyan fociklub, amely jelentős állami támogatás és befolyásos vezető nélkül már csődöt jelentett volna. Minden azzal kezdődött, hogy a Puskás Akadémia – Kispest Honvéd meccsen levetettek egy "Puskás" molinót a vendég csapat szurkolóival, mondván, politikailag provokálnak.

Íme a teljes levél:

1.Egy NB I-es magyar futballcsapat, amely egy politikusnak köszönheti a létét.
2.Egy magyar futballklub, ellenszenves módon összelopott játékoskerettel.
3.Egy mesterségesen fölfuttatott kiscsapat a futballbolond diktátor hátszelével.
4.Egy főváros közeli település kis klubja, amely azelőtt, hogy politikai támogatott lett, nem ért el számottevő eredményeket.
5.Egy futballcsapat, amely Puskás Ferenc hírneve mögé bújt, de amely történelme alapján nem méltó arra, hogy a nevét használja.
6.Egy NB I-es futballcsapat, amelynek már nevében sincs köze régi, helyi hagyományaihoz.
7.Egy korábban legfeljebb helyben népszerű kisegyesület, amelynek politikai alapon sok százezer – alkalomadtán ugyanilyen gyorsan eltűnő – szimpatizánsa lett.
8.Egy magyar klub, amely képes elhallgatni, hogy Puskás Ferenc egy másik klub színeiben érte el legnagyobb sikereit.
9.Egy csapat, amelynek pofátlan képviselői nem röstellik agresszíven kisajátítani Puskás Ferenc nevét.
10.Egy csapat, amelynek a neve: Honvéd.

A Kettős Mérce blog tételesen megnézte, melyik állítás kire vonatkozik inkább és azt, hogy megfeleltethető-e Orbán Viktornak. A teljes elemzés itt elolvasható. "Rég láttunk egy ekkora kommunikációs bumerángot, ugyanis a Honvéd ellen íródott propaganda szöveg minden sora igaz a Felcsútra" – írja a blog.

"A Felcsút FC nem tudni, hogy csődbe ment volna-e Orbán Viktor nélkül, de az biztos, ha nincs a miniszterelnök, most nem lennének a magyar bajnokság első osztályában. A harmadik pontra pedig ezt írták: "Hát a diktátort mindenki döntse el – mi Szöllősi helyében ilyen erős jelzőt nem írtunk volna – mennyire alkalmazható Orbán Viktorra, de nagyjából pipa."

Újabb: Manipulált videóval támadja a Honvédot a FouFourTwo

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Én meg botor fejjel azt hittem az írás a Felcsút SE-ről szól...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istvannyugdijas
@Tekla: Én nagyon szeretném azoknak az embereknek akik a Rákosit emlegetik,az idő kerekét kicsit vissza forgatni ,hogy meg tudják tapasztalni miről is beszélnek!! Biztosan majd sírva kérnék ,hogy inkább az Orbán kormány legyen mind örökké!!!Ezt egy 73 -éves Fideszes írja!!
szelbatyo
@Istvannyugdijas: Hát, az eszed is csak megy... Ilyen korban nem csoda...
Tekla
@nezelodo: De, mehettem volna a Jobbikkal, de ezt most kihagyom! Sajnos, mert szeretem a csapatot. Szeretek becsületes , őszinte emberekkel együtt lenni . Az is tökéletes érzés , hogy nem kell fél szemmel figyelni a táskámat, olyan békében és biztonságban érzem magam , mint nagyon ritka pillanatokban , ebben a TEK államban!
@Istvannyugdijas: Sajnálom , hogy ennyit nézel tv-t!
Sosem gondolkodtál azon , hogy miért nem a jobbik gyűlölködik , hanem őt gyűlölik, vajon miért? Mind a két oldalról támadják , miközben valakik , csak tönkre tették az országot , és az nem a Jobbik volt , mert nem voltak még kormányon. Akkor kik is , az elmúlt 24 évben? Az meg , hogy a dolgokat annak nevezik ami , az nem ördögtől való , nagyapáink idejében , nem volt ilyen körmönfont dumálás, mindenek és mindenkinek volt neve! Nem azt mondták az emberek , hanem azt mondta xy. Nem írták körbe a rézbőrű indiánra hasonlító barna egyedet , hanem azt mondták , hogy a cigány ásta ki a döglött tyúkot a ganéból. Ezen senki nem sértődőt meg . Se az indiánok , se a cigányok , se a gané , se a tyúk. Na ezt a világot sírjuk vissza, ahol volt becsület és becsületszó, ami többet ért mint a szélhámos írás . Ha Rákosival meg sértettem volna elnézését kérem , talán túl fiatal vagyok és nem érzem át a súlyát, mert nem éltem akkor, bocsánat még egyszer. Távol állt bárkit is megbántani .
nezelodo
"Tekla
Rákosi Mátyásnak hálával tartozunk , a vidéki közlekedés , ma is az Ő utasítása alapján működik. Nálunk reggel és este is van egy busz járat. Igaz nem arra fele amerre a közigazgatásunkat intézik , de van! Hála érte Rákosinak."

Elkerülte a figyelmedet Orbán Apánk autóbusz menetrend megnyirbálása. Családtagom életnek fontos eseményét késtem le miatta. Nem tisztem Rákosi védelme, de talán a mostani menetrendet mégsem ő hozta össze, hoztak elég hazai viszonyokat "ismerő" államtitkárt a dakoták Erdélyből, akik igen remekül formálják életünket. Lehet hogy el kellene mennem hozzájuk igazgatni? Nincs esély rá, nem akarom átélni újra a szállodában hogy a magyar "tesvérek" kirámolják a szobámat.
Istvannyugdijas
@Tekla: Sok mindenbe van igazságod ,de írni Rolla mindig könnyebb mint meg csinálni.Van sajnos uniós norma amit be kell tartani,mert ha nem akkor állandóan büntetés alá kerül az ország.Én nem haragszom a Rákosi rendszer emlegetés miatt,mert csak a rendes munkából élők élhettek nyugodtan, ügyeskedők,jogászok,örökösök,el számolni nem tudó vagyonosok,a nem közösségé élő embereknek, nagyon rossz dolguk volt.Most az ország,ügyeskedő nagy részét még a politikusait is kivégezné!!!
aremy
@Istvannyugdijas: csak őket de azonnal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.