Alig raktuk ki azt a cikket, amiben egy blog azt boncolgatja, hogy Rákosi és Orbán között tett-e egyenlőségjelet a felcsúton szerkesztett FourFourTwo magazin, máris itt a folytatás.

A lap szerint kevesen voltak, de annál nagyobb felfordulást okoztak a Honvéd-szurkolók a szombati Puskás Akadémia elleni meccsen. Egészen pontosan "meggyalázták Fekete László emlékét".

Mint írják, még a legvérmesebb ultrák között is hallgatólagos megállapodás van arról, hogy a gyászszünetbe nem illik beleszólni, belekiabálni. A mérkőzés előtt a volt válogatott labdarúgóra, Fekete Lászlóra, az MLSZ saját halottjára emlékeztek a játékosok, edzők és nézők. A FFT birtokába jutott felvételen jól hallható, hogy ebbe, a dermedt csöndbe kiabál bele valaki, aki politikai tartalmú véleményét, "minősíthetetlen stílusban hozta a jelenlévők tudomására". "Komolytalan vagy Orbán cigány" – ordította (a videón 0:48-tól).

A videón egyértleműen hallható, hogy abba utólag belehangosítottak. Vagyis úgy tűnik, zengett a stadion a férfi hangjától, a valóság azonban az lehet, hogy a körülötte állókon kívül nem sokan hallották, ami persze nem menti fel a bekiabálót. Ilyen manipulált videóról már korábban is hallottunk, akkor a szintén kormányhű közmédia alkalmazta ezt a technikát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.