A Kemma.hu arról számolt be, hogy a komáromi rendőrök magatehetetlen állapotban találtak rá egy férfira.

Mint kiderült, a büszke apa gyermeke megszületését ünnepelte, és túlzásba vitte a mulatozást. Mentő vitte vissza a kórházba – ezúttal nem a szülészetre, hanem a detoxikálóba.

A férfi elmondta az egyenruhásoknak, hogy gyermeke születését ünnepelte, de túlzásba vitte az alkoholfogyasztást – írja a Kemma.hu.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
@Maszlag: Van aki bánatában iszik van aki örömében ,a többi meg azért mert ezt a sok részeg disznót nem lehet józanul elviselni :-) ( Antal Imre )
karma1
Frankon, EZ MOST EGY HIR??? Hat minden apuka beb@szik az elso gyereke szuletesenel! Mi van? Megint uborkaszezon? Vagy ez a kis hulye tollnok nem tudja, mi szokas Magyarorszagon egy gyerekszuletesnel?

Surgosen mutassanak neki egy p@nat, es azt is magyarazzak el, hogy minimum ketszer orom: egyszer, mikor megcsinalja a bebit, masodszor meg amikor megszuletik a kicsike...:-))

Hulye unatkozo bulvarsajto... (Ja, es miert volt fontos jelzokent odabiggyeszteni a "videki"-t? Pesten jozanok az ujdonsult apukak? Es miert is tragedia ez, ami ugy megrazza ezt a kis hulye ujsagirot?)
SpamKontroll
Hát gondolom, hogy sokan fetrengenek részegen, ha született gyerek, ha nem...

Mondjuk az én olvasatomban a tajtrészeg gyermekágyas apuka nem tolerálható...
Maszlag
Az ember akkor iszik, ha öröme van, ha bánata van, vagy ha nincs semmi baja.
dömdödöm
@Maszlag: Van aki bánatában iszik van aki örömében ,a többi meg azért mert ezt a sok részeg disznót nem lehet józanul elviselni :-) ( Antal Imre )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.