Többen is csalódottak a baloldalon amiatt, hogy Mesterházy Attila várva várt országjárásának nincs nagy visszhangja. Bár az MSZP elnöke több tucat települést keres fel, és mindennap teltházas fórumokat tart, az országos médiába még mindig leginkább Simon Gáborral tud csak bekerülni. Többek szerint ráadásul elbaltázta a nyolc pont bejelentését is. Mesterházy Attila szerint viszont átírta a terveket, hogy az utolsó pillanatig nagy vitája volt az ígéretekről Bajnai Gordonnal.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...az egész összefosás egyre sulytalanabb ahogy közeleg a választás napja ...olyan szinten nem érdekli az embereket a baloldal...hogy 68 lakásos társasházban 6 ember vitte fel a szorólapját az összefosásának..a többit itt eszi a fene a gyüjtőbe...
Pisti271
@tavaszi: Képzeld, felhívott Mesterházy!
Végighallgattam, és még az egyes gombot is megnyomtam.
A bazi nagy ikszeim már elő vannak készítve.
A listákon is megtalálom ám hova kell behúzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.