Kisbér Város Önkormányzata (2870 Kisbér, Széchenyi u. 2.) hasznosításra hirdeti meg a vagyonkezelésében lévő kisbéri 1598 hrsz. alatti, 1ha 684 m2 nagyságú területen elterülő, országosan védett műemlék Magyar Királyi Lovarda Épületegyüttes Wellness-Fitness épületrészét egyben, illetve külön-külön a benne található konditermet, fitnesstermet összesen 460,72 m2–en, a wellness-részt összesen 377,42 m2–en és a kiszolgáló létesítményeket összesen 178,88 m2 –en, mindösszesen 1017,02 m2.

Forrás: minalunk.hu
Feltöltő: Paul
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fitness részéről annyit hogy az nagyon régen épült oda bele...még a szocik 8éve előtt...fidesz volt a hatalmon a város pedig fideszes vezetésű volt tehát kaptak egy ilyent...persze erről senki semmit nem tudott csak a kiváltságosok. És csak ők is használták. Na most ez oda vezetett, hogy az állapota mára katasztrófális...gondolom ezért is akarják így kiadni, hogy majd hátha valaki felújítja nekik...magának a lovardának a felújításáról meg annyit, hogy vakolni festeni már nem tudom hányszor kellett újra az egészet a hanyag munka miatt...meg 1x sikeresen kigyújtották a tetejét is. Így bánik kérem szépen a fideszes városvezetés Közép-Euróa legnagyobb fedett lovardájával.
bencemacska
Ismerős vagy ott? Én még tornateremként láttam a fedett lovardát!
Hellcat
@bencemacska: Itt lakom a környéken ;) A gimnázium annak is használja néha ha jól tudom még most is. Minden esetre elég szégyen amit a fideszes városvezetés művel egy ilyen műemlékkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.