Úgy tűnt, mintha lenne diplomája az MSZP-s képviselőnek, akinek az oldalán később pontosították az erre vonatkozó információkat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Valóban, diplomája nincs, de nem csak érettségije van, hanem elvégezte az egyetemet, és, ahogy mondja, "az egyetemeket abszolutóriummal lezárta." Ez tehát nem azonos végzettség az érettségivel. Hogy a diplomáit mikor szerzi meg, nem tudjuk, de ha Deutsch Tamásnak a miniszteri címhez is elég volt az érettségi, akkor Kunhalminak is elég kell legyen, és van még 10 éve, ha példát akar venni tompikától (szerintem nem akar), hogy lediplomázzon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"cacus
A baloldal még a cirkusznál is szórakoztatóbb...(mondjuk a helyük valóban ott lenne)"

A fenét lenne ott helyük. Orbán mellett ezek csak porond takarító kezdő önkéntesek! Ha egyszer hazugságversenyt rendeznek a cirkuszban, még az ajtón se leshetnek be a fidesz produkciójára annyira kezdők hozzájuk képest.
tavaszi
...most ...valaki ezen meglepődött??...hazudott---ő is ...de az egész baloldalnak az a sajátja...a hazudozás. ...már a közgazdászok is figyelmeztetik őket ,,,,az igérgetésre...de fallra borsó...eggyel tőbb hazudozó coci...nem mindegy???...de teljesen mindegy . csak az megy. de oly mindegy egyéniben ugy sem rugott volna labdába. ...az nagy só lesz ha a jobbik belőzi az összefosást...most aztán ketyeg ám a homokóra!...
Desischado
Akkor nem hazudott, nyilván a nyelvvizsga miatt nincs meg a diplomja. De ő nem próbált idegen tollakkal ékeskedni!
nezelodo
tavaszi
Látom nyomod a betanult szöveged. Mikor a Lasztovicza képviselő a kölykének, meg a haverjának jóváíratta a nem teljesített kreditjeit az egyetemén, nem voltál ilyen hangos, (vagy nem tudod mi az a kredit), lapítottatok mint szar a sűrűben. Azóta is nagy a csönd a politikai erőszaktevő viselt dolgairól, még a lenyelt 1,6 milliárd a Kolontáriaknak összetelefonált segélyforintról sem halassz.
És mit gondolsz hol "kubikol" most a csalással diplomához jutott két kölök?
silber13
@tavaszi: Sajna azt kell mondjam, félelmetesen buta vagy !@Desischadonak lesz igaza a nyelvvizsga hiánya miatt nincs diploma!
nyanya001
A Némethnének miniszter létére : 1976-ban középfokú végzettséget szerzett a Külkereskedelmi, Oktatási és Továbbképző központban, külkereskedelmi szakon.
Vagyis nincs diplomája !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.