Egy apa a gyermekeiért harcol. Az anya - a férfi tudta és hozzájárulása nélkül, csalárd módon igényelt útlevelekkel - Angliába „csempészte” az akkor 10 éves kislányt, valamint a 6 éves kisfiút. A brit igazságszolgáltatás a gyermekek hazavitelére kötelezte az asszonyt, aki a határozatnak eleget tett, majd fogta magát és visszautazott Londonba, új párjához, akivel még házassága idején ismerkedett meg a Facebookon - miközben férje Budapesten dolgozott a család létfenntartása érdekében. A kicsiket most a 70 év feletti, betegeskedő anyai nagymama neveli, annak ellenére, hogy az apáról az igazságügyi pszichológus szakértő megállapította: minden tekintetben alkalmas a gyermekek nevelésére… Normális ország ez?

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
már régen tudjuk, hogy ez egy nem normális ország.
elképesztő történet, az ember zsebében kinyílik a szamurájkard...
Rétihéja
A bíróság küldi külföldre a gyerekeket :O Nem sok jövője van annak az országnak, ahol az értékek megítélése ilyen alacsony szintre került. Az utolsó kapcsolja le a villanyt.
Sede
már nagyon közel állunk a villanyoltáshoz...
elképesztő, amit a bíróságok megengednek maguknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.