Vona Gábor szerint a választás előtt kilenc nappal továbbra is zsákbamacskát árul a Fidesz és az MSZP, mert egyik párt sem tett le érdemi programot az asztalra.

A Jobbik elnöke pénteken Szolnokon, pártja lakossági fóruma előtt, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "az MSZP úgy gondolta, hogy nyolc ponttal megúszhatja a választásokat, a Fidesz pedig úgy értékelte, hogy egy szó, 'Folytatjuk!', elég a választóknak".

Szerinte ez felháborító és tiszteletlen magatartás az emberekkel szemben, és azt bizonyítja, hogy ezeknek a pártoknak a hatalom megszerzése és megtartása fontos csupán, de nincs reális elképzelésük az ország jövőjéről.

Amelyik pártnak nincs programja, az több dologban is vét a politikai kultúrával szemben, nem képes pozitív kampányra, csak sárdobálásra – vélekedett Vona Gábor, aki szerint az MSZP és a Fidesz nem az ország problémáival, hanem egymással van elfoglalva.     A Jobbik ezzel szemben pozitív kampányt folytat, az ország gondjaira kínál megoldási javaslatokat – mondta, hozzátéve: "vállaljuk a miniszterelnök-jelölti vitát is, ezért kihívtam Orbán Viktort április 4-ére".

Vona Gábor a Jobbik programjának három pillérét, a  megélhetést, a rendet és az elszámoltatást emelte ki, mondván, az elmúlt 24 év kudarcsorozata után ez az a három terület, ahol a legsürgősebb beavatkozásra van szükség.

"Ha április 6-án a magyar társadalom felhatalmaz bennünket" a kormányalakításra, "akkor hetedikén elkezdjük az elszámoltatást, és reményeink szerint április végére már érdemi eredményeket is fel tudunk mutatni" – hangoztatta a politikus.

Vona Gábor a kampányhajrában szerzett tapasztalatait megosztva úgy fogalmazott: a Jobbik a kampányt már megnyerte, és a közvélemény-kutatók is azt mondják, hogy a három nagy párt közül egyedül a Jobbik volt képes növelni a népszerűségét. Egyes kutatások szerint másfél héttel a választások előbb "behoztuk" a baloldali összefogást, és a hátralévő napokat "arra kívánjuk felhasználni, hogy a Fideszt is behozzuk, mert választást akarunk nyerni" – mondta a Jobbik elnöke.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
A folytatjuk sokkal több, mint amit a Jobbik leírt, mert annak a gazdaságra, az ország helyzetére való hatását nem fejtette ki. Nem írta le, hogy a programjának teljesítéséhez milyen anyagi eszközök állnak majd rendelkezésre, milyen hitel felvétel szükséges, s azt miből fizeti vissza, milyen terheket fog rakni az emberekre? Az elszámoltatás érdekében milyen intézkedéseket kíván hozni az igazságszolgáltatás rendszerében- a Fidesz 1401 esetben indított eljárást-, mert az EU előírásait is be kell tartani, ellenkező esetben nagyot lehet bukni. Az ígérgetések minden ellenzéki pártra vonatkozik, mert egyik sem fejtette ki , hogy ígéreteik milyen hatást váltanának ki, mert ennek közlése egyértelműen önmagukat mosnák le a pályáról. Tehát egyértelmű nép butítás folyik.Ez csak a hatalom, s nem az ország érdekében.Nagy baj, hogy csak nemzetközi elismerések egyértelműek, az ellenzék teljes mértékben figyelmen kívül hagyja ezt, őket nem érdekli az emberek sorsa.
geo
Inkább a Munkáspártra szavazok. A jobbik miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.