A kormány 15 millió eurót, 4 és fél milliárd forintot fizetett, hogy a gyűjtemény egy része Magyarországra kerüljön. Kiderült azonban, hogy az összeg nem a vételárat takarja: a tárgyak továbbra sincsenek a magyar állam tulajdonában – írja a Hír24.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
a mentősök meg nem tudnak működni.
Nííínóóó-nííínó...
- Hol a beteg?
(szívinfarktussal fekszik a földön)
- Meghoztuk a Seuzo kincset!
(a beteg azonnal felkel és és jár)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@análisdrabális: Így igaz, sajnos. Minél nagyobb a részvétel, annál több szavazat szükséges a narancsos rablóhorda győzelméhez. Én azonban egyik politikus érdemtelen jólétéhez sem szeretnék a szavazatommal hozzájárulni (bár így is részese leszek a történetnek bizonyos formában). Régen elegem van abból, hogy 4 évente egyszer azért van szükségük ránk, hogy megválasszuk őket, aztán nagy ívben sz@rnak a választókra, maximum látszat intézkedéseket tesznek. Amíg nem érzem a bőrömön a pozitív változást, addig egyikből sem kérek.
Legyenek visszahívhatók az őket választó nép által!
pityuka
@Meine Ehre heisst Treue: Érthető a hozzáállásod, de jelen esetben nem elfogadható. Ezt a rákos daganatot ki kell vágni most(!) az ország testéből, mert ha nem, a következő négy év alatt Magyarország meghal.
Meine Ehre heisst Treue
@pityuka: Számomra elfogadható.
Igen ki kell vágni, de nem parlamenti választással. Legegyszerűbb megfelelő szabályt kreálni és betiltani az mszp-ét és a fidesz-t.
A másik pedig a Végső Megoldás lenne...
kukac50
Nem áll olyan jól az ország,hogy ezt most kellett volna a felügyeleti jogot megvenni.
Mert nem tulajdonjogról beszélünk.
bakegya
CSAK A FIDESZT AJÁNLOM A POLT ÚR FIGYELMÉBE-SOKKAL JOBBAN MINT BÁRMELYIK KISPÁRTOT!-mert ha nem vette volna észre...???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.