"Csodálatos vasárnap délutánt töltöttünk együtt" – ezzel a megjegyzéssel tette ki a Facebookra az Együtt az ellenzéki tüntetésről készült képeket. Mutatunk képeket, hogy újra átélhesse Ön is.

Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@coyote3: Es nem is lengyel vendegmunkasok, meg fizetett bertapsolok gyurujeben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@tavaszi: Fogalmad sincs hogy mit beszélsz.Önként és dalolva mész a "vágóhídra"?Gondolkozz el ,csak egy kicsit és őszintén ,arról,hogy mi is történt az elmúlt négy évben.Pl,kezdhetnéd azzal,hogy felteszed a kérdés,hogy miért és hogyan lett Orbán Viktor milliárdos?A parlamentben miből gazdagodott meg?A zömében gyesen lévő felesége hogyan lett földbirtokos és több ház és lakás tulajdonosa?
szöszmösz
@tavaszi: Igazi fidesses vagy, le sem tagadhatnád.!" Meghívlak pezsgőzni, de csak én pezsgőzöm, Te meg virtuálisan."
tavaszi
@amaramaistanna: Te a saját összefosásaidat kérdezgessed, hogyan lettek milliárdosok...sikkasztók...paksi millákat kitalicskázók...hamisítók hazugok --patkányok...söpörj a saját hordád portáján...van mit . a cocik szügyig állnak a szarban...csak ami eddig kiderült. ...osztán ott a szavazófülke ...osztán huzzad be őket. osztán majd meglátjuk ki megy a vágóhidra.
tavaszi
@szöszmösz: nem is tagadom, sőtt egyre büszkébb vagyok...hogy az Mdf-ből átigazolzam. felvállalom, és magasan leszarom a pocskondiázó emberkéket, akik ráadásul nem merik felvállalni ...még önmagukat sem. sok stupid bunkó azt hiszi ,hogy ha a cocikra szavaz,akkor
bármit is eltudnak érni ...egy lofenét. semmit. világ életemben dolgoztam, és elmondanám olyan életet teremtettem magunknak,hogy gyakorlatillag tölem akár ki lehet a miniszterelnök. ----ha baloldali lesz akkor 1 fillér adót nem fizetek az biztos ..és ráfizetésre hozom ki a vállalkozásomat...és benyalhatnak csontig. ennyi ...ergo...nem szöszmötölök akkor az biztos.---szavazz...de gondold meg kire...de nagyon.
Hellcat
@tavaszi: MDF ben is voltál? Voltál te komcsi is mikor az volt a nyerő...Te is mindig arra nyaltál amerre érdemesnek láttad...én erre nem lennék büszke.
silber13
@tavaszi: Te??? Dolgoztál??:-))))) Ne röhögtess mán!! Vállalkozó is vagy, te szerencsétlen?? Aztán mi volnál, Gyors- és géplakatos Mint midig, mst is hazudsz! És az adó nem fizetéssel meg ne nagyon hőbörögj, , mert ez bevallása az adócsalásnak, és akkor gyünnek majd érted tán éppen azok, akikkel együtt toszultatok a birkamenetben? Mindenesetre párját ritkitó " stupid bunkó"vagy! ( idézet tőled!?.))) )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.