Mint ismert, szeptemberben volt az esküvő. A dolgozókat – személy szerint engem – novemberben kereste meg a Nemzeti Nyomozóiroda azzal a “kéréssel”, hogy legyünk szívesek megjelenni tanúkihallgatásra, mert az esküvőn elloptak egy telefont az egyik vendégtől. (...) A meglepődésem ott váltott át sokkba, amikor a nyomozótiszt az első adandó alkalommal közölte, hogy MINDEN dolgozótól DNS-mintát vesznek!

Feltöltő: gugya_sandor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
@dömdödöm: Lehet hogy tényleg csak meg akarta mutatni a csúti kisikirályunk,hogy tőle aztán nem lophatnak el semmit..simán kinézem belőle.Ha viszont nem emiatt,akkor az már érdekes felvetésekre adhat okot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Te kis butuska , elmondanám soha az életben senki nem fog dolgoztatni , mert nem húztad át a nevedet ! Utánad nyúlnak minden hova a bosszúvágyuk határtalan .
human
@leszúrt rittberger: Ha csak fideszes cégnél van munkahely, akkor szerinted inkább ne dolgozzunk? Munka nélkül éhen lehet halni még akkor is ha Magyarország jobban teljesít.
A melósok szívnak Orbán miatt, a jól járt vagyonosabbak meg általában nem felszolgálók.
geryreg
A sztoriban csak az nem logikus, hogy miért vennének DNS mintát, ez hogy segíti a telefon megtalálását? Minden személy ismert, aki dolgozott az esküvőn. Én úgy gondolom, akkor kell DNS mintát venni, ha van mondjuk egy gyilkos fegyver, vagy a helyszínen hagyott nyomokhoz keresnek elkövetőt. De ebben a történetben egy mobiltelefont keresnek, nem személyt. Hiába vesznek mindenkitől DNS mintát, nem jutnának közelebb a telefon megtalálásához. Ha megtalálnák a telefont, akkor a telefonon lévő nyomokhoz lehetne párosítani a tolvaj az esküvőn résztvevők között. Én ebből azt következtetem, hogy kitalált a történet. Mondjuk azért nem zárom ki, hogy nem igaz, lehet hogy rossz a logikám. Ebben az ügyben szerintem annak van félnivalója, aki ilyen papírokat hamisított és nyilvánosságra hozott. Valószínű úgy gondolta, hogy ezzel a választás eredményét befolyásolhatja, és vállalta, hogy később ezért bíróság elé állíthatják, a választást úgy sem fogják emiatt megismételni.
kumming
@geryreg: Talán olvasd végig. A telefon tokja ottmaradt, és azon a tulajdonos DNS-én kívül volt egy másik is. Na azt akarják azonosítani.
Desischado
@csikknorisz: Amiről a cikkben szó van, főleg a diplomásokkal kapcsolatban, azt én már nagyon régóta mondom! Minden sorával egyeteértek!!!
kukac50
Egy telefon miatt így lejáratják magukat?
Vagy terhelő bizonyíték van rajta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.