Úgy terveztem, próbálom megérteni a kormánypárti logikát, a bennük bízó, őket támogató embertársaimat. A kormánnyal szemben állókat. A sehol nem állókat. Nem tudom megérteni, már nem is akarom. Most látom, megkezdték beszántani a kishantosi földeket. Nem várt sokáig a rezsim. Egyetlen hét sem telt el a választás óta, de ez elegendő volt arra, hogy haladéktalanul megkezdjék a “Hazudjunk magunknak dicső múltat” szobor alapozását, az ott demonstrálók meghurcolását és a kishantosi gazdaság meggyalázását.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
"Azt mondták szaporáék, hogy most meg kell békélni, mindenki mindenkit öleljen kebelére e honban.

Gratulálni kell a győztesnek, fejet hajtson a vesztes, pofa be és általános szeretet!

Nem hiszem el azt a hazugságot, hogy hirtelenjében ennyien éreznek késztetést a hittérítésre, hogy tömegével kerülnek elő valami fura Gandhik, akik békét üvöltve próbálnak felrúgni.

Nem, nem vizionálok Észak-Koreát, ahogy az egyik kedves hozzászóló gondolja.

Nem kell üldözési mánia ahhoz, hogy lássam, mi történik.

A Fidesz egész pályás letámadást indított.

Nem fog kegyelmezni a másként gondolkodóknak (egyáltalán, a gondolkodóknak), a nekik helyet és felületet biztosító portáloknak.

Mint mindent, ezt is sunyi arroganciával végzi. A hívekkel igyekszik szétveretni ezeket a közösségeket. "
Manhattan
Ez a választásom maradt : itthon maradni és belenyugodni; itthon maradni és nem belenyugodni; kimenni és belenyugodni; kimenni és nem nyugodni bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.