A Fővárosi Közgyűlés április 30-i ülésén a több mint száz tervezett napirendi pontból a 8. helyen tárgyalná azt a javaslatot, amely Bagdy Gábor és György István főpolgármester-helyettesek anyagi helyzetét rendezné – írja az Index.

A Tarlós István által benyújtott javaslat most az önkormányzati képviselők tiszteletdíjáról szóló törvényre hivatkozva azzal érvel, hogy az alpolgármestereknek költségátalány illeti meg. Amíg képviselők voltak, nem vették igénybe ezt a költségtérítést.

Bagdy Gábor 661 400 forintot, György István 670 ezer forintot keresett eddig. Most ennek 10 vagy 20 százalékát kaphatnák még meg. Tarlós István a 20 százalék megadására tett javaslatot.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Na ezért is van itt ez az ország. Mi az, hogy még plusz költségtérítés? Mire föl? csak azért mert fph. lett? Ha az a baj, hogy ua.-t keres mint a képviselő (amikor még képviselő volt), akkor csökkentsék a képviselők javadalmazását. Nincsenek ezek tisztába, hogy mennyiből ének meg a rendes emberek?
Tehát én maximalizálnám 400 000 Ft-ba a javadalmazásukat! Semmi több! Ha nem tetszik menjen el (máshova) dolgozni!
Még mindig nem jutott el a csökött agyukig, hogy ez az óriási jövedelem különbség (is) juttatta ezt a szerencsétlen országot és a többségi népét ebbe a sz@r helyzetbe.
Mit várnak a versenyszférától és milliárdos vállalkozóktól, ha az állam így mutat példát.
Persze nincs min csodálkozni, ugyanezt csinálják a parlamentben is! Teljesítmény nélkül minden évben előre megemelik és kibővítik minden sallanggal a juttatásaikat.
Jobb helyeken már rájöttek, hogy csökkenteni kell a jövedelmi ollót. Arányosabb, jövedelem arányos közterheket kell kivetni! Akkor kevesebb ember, család jut csődbe, kevesebb gyermek éhezik, kevesebb nélkülöz. És sokkal több lesz a fogyasztás, mert meg tudják venni azt, ami fejleszti a gazdaságot.
Nem úgy ahogy a gazdagok holt pénzt kapnak, nem járulnak hozzá, vagy csak csekély mértékben és szelektáltan a gazdaság növeléséhez. Luxus termékek!
Persze mit várhatunk, az ilyen lázár, mészáros, csányi, orbán, stb féléktől!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Kell is nekik! mert megérdemlik!
Adná az ég hogy ezeket a pénzeket én osszam szét. Állítom még a Viktor is biciklivel járna! De minden nap meg is büntettetném. Egyszer ezért , egyszer azért. Hadd szokja a törődést.
nehogymá
basszki ,milyen költség? még azt se hazudhatja,hogy éjt nappallá téve utazik mer˙ hogy vidéki. mi a toszra jár egy önkormányzati képviselőnek költségtérités?na,most kiváncsi lettem,a falvakban jár e. ilyen alapon simán.
Desischado
A jó édes...a...jukat!!! Ők emelést kapnak, a szegény meg a kispénzből élő semmit?! Hogy szakadna rájuk az ég! Férgek!!!
kkalman
Csak nem azért kell nekik a költségtérítés, mert a "munkahelyük" nem a választókerületükben van, és nem telik BKV bérletre a fizetésükből?
A csóró munkásnak meg a távolsági bérletet is a minimálbérből kell megvennie, ha dolgozni akar.
kukac50
A rokkantaknak és a minimál nyugdíjasoknak mikor emelnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.