Két éve lejárt szavatosságú liszttel kedveskedett a hatvanöt év feletti nyugdíjasoknak Pestszentlőrinc fideszes önkormányzata a választások előtt néhány nappal – írja a Lőrinci Magazin.

A szociális ételosztásról értesítést küldtek az érintetteknek. A körülbelül 800 forintos csomagot április közepén lehetett átvenni a pestszentimrei sportcsarnokban.
A szerkesztőséghez eljuttatott, Aranykalász márkájú liszt tetején 2012. május 17-i dátum szerepel.

Az önkormányzat cáfolja az értesülést: 14500 nyugdíjasnak küldtek ki lisztet és senki nem reklamált. Csak a szocialisták lapjában jelent meg egy fotó egy lejárt szavatosságú lisztről, amit bárhonnan beszerezhettek – olvasható az Index cikkében.

Az önkormányzat szerint a Lőrinci Magazin "hónapok óta folyamatos csúsztatásokkal képtelen állításokat terjeszt. Nem véletlenül: a Simon Gábor-ügy erősen megtépázta a helyi vezető szocialista politikusok, Kőrös Péter és Szaniszló Sándor hírnevét, akik saját szerepüket szeretnék saját tagságuk előtt bármi áron visszaerősíteni."

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Gondolom csak a "komcsi-libsi-nyugger" mert szólni.
A kétharmad finom buktát sütött belőle, majd rövid Viktor-fohász( add uram, hogy ne f..sak utána) után elfogyasztotta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Két éve lejárt szavatosságú liszt nem a boltból kerülhetett a nyugdíjasokhoz. Amilyen sűrűen ellenőrzik a boltokat, esély nincs rá, hogy valamelyiknek a raktárában lenne, lett volna olyan árú, aminek két éve lejárt a szavatossága.
Pisti271
A XXII. kerületben valaki csirkét osztott a választáskor.
A barátmőm a Tescoban dolgozik, ő mondta, hogy a vevőszolgálatnál
érdeklődött egy cigányasszony, van-e még az ingyencsirkéből. :)
Yoda69
Ez szornyu hogy 800 Ft eleg egy szavazat megvasarlasahoz nalunk a XVIII keruletben. Ettol meg a ciganyok is tobbet kertet.
szaboria1
Akkor a lefoglalt raktárakból így kerülnek ki a lejárt szavatosságú árúk.
qxy
@szaboria1: Régen is így volt.
volt Szegeden egy olyan " büfé" egy olyan épületben, ahol mindent lehetett kapni amit a határon el szedtek és potom pénzért..Én mint akkori nagy 'seftes" Volt hogy oda mentem be és amit ott vettem adtam el a piacon..
Nekik szabad" Ez VAN.
nusika
@Yoda69: Ezt írtam én is.300 ft-os vizítdíjjért elrohannak szavazni (5-őt- milliárdba kerül!!), 800 ft-ért meg lehet "vezetni" a zembereket. Az a baj, hogy az emberek nem szolidárisak az egészségüggyel, tanüggyel... csak azt nézik, hogy Ők mit kapnak! Holnap-holnapután mi fog történni, az nem számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.