Vidar Helgesen norvég külügyminiszter válaszolt Lázár Jánosnak a norvég alap tevékenységét kritizáló levelére. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár még április elején írta meg Helgesennek, hogy szerinte a Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA) támogatásainak az odaítélésénél kulcsszerepet szántak az LMP-nek, és ez nem tetszik neki. Ezt abból vezette le, hogy a norvég alap támogatásait egy olyan szervezet osztja szét Magyarországon, amely „ezer szállal kötődik az LMP-hez”. Az említett szervezet, az Ökotárs Alapítvány ezt cáfolta. A norvég külügyminiszter április 24-én válaszolt Lázár Jánosnak. A norvég kormány honlapjára feltöltött levelében azt írja, meglepték Lázár vádjai – főleg az, amelyik politikai elfogultsággal vádolja az alapot –, és nem tarja őket igaznak. „Szeretném aláhúzni, hogy Norvégia kormánya nem támogatja semmilyen párt politikai tevékenységet Magyarországon, sem pénzügyileg, sem másképp” – írja Helgesen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
" „Szeretném aláhúzni, hogy Norvégia kormánya nem támogatja semmilyen párt politikai tevékenységet Magyarországon, sem pénzügyileg, sem másképp” – írja Helgesen. "

Ezt nem akarja megérteni a Lázár, hogy SEMMILYET!!! Olyat sem, amelyik úgy kezdődik, hogy f és idesz a vége :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
Lázár a pártsemlegesség csúcsa.
Elég egy futó pillantást vetni a trafikok elosztására.
eberti
Válasz lehetőség az is lehet,hogy ""akiknek nincs három pötty" a seggükön,azok ne szóljanak be nekünk...
Fradigege
Janko Lazarunak hiányzik a norvég della. Szeretné a zsebében tudni. Fideszes díszzsidó. Nem tudja megemészteni, ha valaki a tudtán kívül garázdálkodik. Minden kell neki. Sok információja lehet a hátterekről. Biztos szabadkőmíves.
mariaberta
Ajjaj, itt mindenhez csak a fidesznek van joga? És csak ők mondhatják meg, hogy a pénz mire használható fel? Kevés még a stadion?
hattorihanna
Szerencsés ember a norvég külügyminiszter,mert őt csak meghökkentette ez kretén,de
nekünk állami tisztségviselőként el is kell viselnünk, ezt az arcos,korrupt férget,ahogy nap-mint nap a képünkbe vigyorog a sunyi ábrázatával.Sokkal jobban éreznénk magunkat ha olyan távolságra lenne tőlünk,mint a tisztelt norvég miniszterelnök úrtól.
kkalman
Ha a norvégok sokáig nem adják a pénzüket annyitisérjankónak, nem kívánatos személyek lesznek Magyarországon, és kitiltatnak az ország területéről .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.