Május elseje rég nem volt ilyen örömteli Debrecen városában. Hogy mi történt? Parádés show-val adták át a Nagyerdei Stadiont. Ebből a parádéból nem hiányozhattak az egyházak képviselői sem, hiszen az láthatóan mindenki számára evidencia, hogy Magyarországon nagyobb focipálya nem létezhet Isten áldása nélkül. Márpedig nem holmi mezei lelkészek és plébánosok hozzák az égi áldást, nem, egy stadion felszentelése püspökért kiállt. Ezt már Orbán Viktor magánstadionja esetében is megfigyelhettük. Azt gondoltuk akkor, hogy a stadionavatásnál szükséges püspökmennyiség: 2 db. De a debreceni stadion még a felcsútinál is grandiózusabb... Ezért aztán a reflektorfényben, a Jóisten és Orbán Viktor színe előtt egymás mellett buzgólkodott Bölcskei Gusztáv református püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, Bosák Nándor debrecen–nyíregyházi püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökhelyettese és a görög katolikus Kocsis Fülöp, a Hajdúdorogi Egyházmegye megyés...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A Márkus-hegyi szénbányászok akiknek év végén megszűnik a munkahelyük, biztosan tapsolnak hozzá.
A püspökök mellett talán őket is meg kellett volna hívni hogy saját szemükkel lássák mire ment el a lóvé munkahelyteremtés helyett.
Dr. Felipe
A Márkus-hegyi szénbányászok akiknek év végén megszűnik a munkahelyük, biztosan tapsolnak hozzá.
A püspökök mellett talán őket is meg kellett volna hívni hogy saját szemükkel lássák mire ment el a lóvé munkahelyteremtés helyett.
Mobil123
"Úgy vélem, ez egy Európa-szintű stadion, ami már régen kijárt a Lokinak – fogalmazott Pintér Attila .."- És miért jár nekik ?? A magyar adófizetőknek nem jár megfelelő egészségügy, oktatás, stb??
miazavalami
De hisz ez lealázó !! Egy stadionhoz itt Magyarországon minimum a pápa dukálna!
gibgab
@lajospapa: Most is így gondolja, csak nem mondja. Az egyház számára csak eszköz, a hatalom megszerzésének és megtartásának egyik eszköze. Semmi több. Ami ezen túl van-hit, vallás-neki semmit nem jelent. Ez a mostani szentté avatási ceremónián való részvétel se több, mint egy színjáték, családi kirándulás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.