Hétfőtől célegyenesbe fordul a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampánya, a pártszövetség a támogatóit telefonon is megkeresi, majd levelet is küld nekik – közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnap Budapesten.

Nyitrai Zsolt két héttel az EP-választás előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta: a következő napokban folytatódik a Fidesz-KDNP-s politikusok országjárása. Emellett a jövő héten a Fidesz telefonon is megkeresi szimpatizánsait, és felhívja figyelmüket az EP-választáson való részvétel fontosságára, továbbá minden postaládába eljuttatják "Üzenjük Brüsszelnek: tiszteletet a magyaroknak!" című szórólapjukat, amelyben Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök rövid üzenete is olvasható.

A kampány utolsó hetében a Fidesz százezer önkéntese személyesen viszi majd el Orbán Viktor levelét a kormánypárt támogatóinak – közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója.

A politikus szavai szerint az EP-választás arról is szól, "mutassuk meg szavazatainkkal: nagyon fontos, hogy megadják az Európai Unióban a tiszteletet Magyarországnak".

"Olyan képviselőket kell küldenünk Brüsszelbe május 25-én, akik kiállnak Magyarországért, a magyar érdekekért, a magyar értékekért, (...), akik megvédik a rezsicsökkentést, a magyar földet, a magyar családokat és a munkahelyeket" – mondta Nyitrai Zsolt.

Hangsúlyozta azt is, olyan EP-képviselőkre van szükség, akik "nem tűrik el, hogy bürokraták és bankárok diktáljanak nekünk", és akik kivívják a tiszteletet a magyaroknak.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Önkéntesek az adófizetők pénzén mi ?
Ki a franc kíváncsi Orbán levelére ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Mekkora duma. Van, aki még be is dől neki.
darwin
Már megint nem fizetett a Postának?
mate03
@Fradigege: Ezért lett az általános iskolákba be tiltva a papír gyűjtés mert oda kerültek a levelei!
Nil
Aztán csak bele kell nézni a kukába- a legtöbb helyen ott landol - mennyibe is kerül a kinyomtatása?
Meg van a barátok e-mail címe- el kell nekik küldeni, a többi normális embert meg békén hagyni.
AZ így megtakarított pénzt pedig gyerekek élelmezésére fordítani.
Dr. Felipe
Én ma már meg is kaptam a szemetet a Tesco reklámújságba csomagolva. Szerencsére holnap szemétszállítás, a szemét megy vissza a szemétnek.
Boszi27
@Dr. Felipe: Mi is megkaptuk, szintén reklám- újsággal. Lehet hogy nem dobom ki, majd nyanya koromban megmutatom az unokáimnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.