Minősített a Miniszterelnökségnek költségvetési átcsoportosítással dologi kiadásokra biztosított mintegy 3,1 milliárd forint felhasználásáról szóló kormányhatározat, arról nem adható információ – közölte az MTI megkeresésére a Kormányzati Információs Központ szerdán.

A Magyar Közlönyben kedden jelent meg az átcsoportosításról egy kormányhatározat, amely nem tartalmazta, hogy mire tervezik fordítani az összeget.

Az LMP szerdán bejelentette, közérdekű adatigénylést nyújt be annak érdekében, hogy a Miniszterelnökséget vezető Lázár János tisztázza, a pénzt pontosan mire kapták.

A Kormányzati Információs Központ az MTI-nek adott tájékoztatásában felidézte: a minősített adatokra vonatkozó közérdekű adatigénylésre irányadó jogszabályi rendelkezés szerint "a közérdekű vagy közérdekből nyilvános adat nem ismerhető meg, ha az a minősített adat védelméről szóló törvény szerinti minősített adat". Azaz közérdekű adatigénylésre válaszul nem adható információ a minősített adatra vonatkozóan – rögzítették.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Én meg nem fizetem be az adómat mert nem mondják meg hogy mire költik. Az nincs benne a zalaptörvénybe hogy a költségvetési pénzek útja nyilvános kell hogy legyen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kamcsatka
@postamester: Nem csodálkozunk, hiszen ők ellenségei a félázsiai gyütt-menteknek a
gyütt-mentek szerint.
aremy
a tavaszi tudja!!no akkor énekelj!!!
Mobil123
@aremy: Jaj ilyen cikkeknél nem eszi ide a pontos , gondolatjeles írásút. :-))
Nil
Nem mindegy? Nem a népre .. ennyi elég
qxy
Én meg nem árulom el mit csinálnák ezzel a rabló bandával.
De az biztos hogy egy hét alatt nem volna egy sem azt el mondom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.