Nézőinek 70 százalékát elveszítette az Este az M1-en, és ez jobbára egyetlen embernek köszönhető, a talpnyalás, az alákérdezés, a szakmai gerinctelenség és a politikai elfogultság, a lakájmédia egyszemélyi megtestesítőjének.

Az Estét április utolsó hetében átlagosan 113 ezren nézték, „ez a műsor idei legjobb eredménye" – áll a közmédiát működtető műsor-szolgáltatási alap 18. heti nézettségi riportjában. Nem tévedés, ez az idei legjobb eredmény. A választások évében! Csak összehasonlításul: 2006-ban, a választások előtt volt olyan hét, hogy Az Estét átlagosan 800 ezren nézték.

Persze ez volt a másik véglet, talán nem is lehet még egyszer megismételni. Azért érdemes a mélyére nézni, hogy mitől haldoklik Az Este.

(...)

A kérdések, a szembesítések, a mindenkori kormánnyal szembeni kritikus újságírói-műsorvezetői magatartás hiányától. És a köztévé vezetését egyáltalán nem érdekli, hogy kimúlik az egykoron Pulitzer-emlékdíjas műsora, mert úgy tűnik, számukra a hírműsorok tekintetében nem számítanak a szakmai szempontok és a nézettségi mutatók. Csak a politikai megfelelés számít, és a hatalom kiszolgálása. Ehhez pedig szakmailag lejáratott és hiteltelen mikrofonállványokra van szükségük. Obersovszkykra.

Bednárik Imre írása a Nol.hu-n >>>

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Kimondottan ellenszenves, szakmailag abszolut tudatlan, felkészületlen
seg...ló ez a féreg...De a föszerkesztö is hibás ebben !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
és egyébként még annyit tennék hozzá a cikkhez, hogy
ha elvonatkoztatunk a jelenlegi riportalanyoktól, akkor vajon kit hívott volna meg az "elsöprő többség?" a zeemútnégyévben?
Azt mindenki tudja, hogy 2010-ben az MSZP képviselőjelöltje ellen is sikerrel indulhatott egy vécésnéni vagy akár egy csatornatisztító munkás is, mert nyert.
Belőlük lettek a gombnyomogató emberek.
És egy ilyen színvonalú társasághoz ilyen színvonalú riporter dukál.
Szóval én megértem, hogy Obersovszky kellett a fidesz, jajj, bocsánat köztévébe.
silber13
@pbalage: 05.19. 23:39-re : Ahhoz, hogy rájöjjön a dolgokra léne neki valami ész, vagy észpótló! De olyan neki nincs!:-))
postamester
@Horizont: onkánnal összeházasodott, a tömjénzsóti adta össze öket
( szivárványmenetesek )
postamester
@Onkan: május 19. 16:30

Ilyenkor édesanyád nem csuklik ???
Vagy téged nem anya szült ???
eszetlen lombikbébi !
pityuka
Ez az onkan gyerek túl tesz tavaszin. Vagy ő maga tavaszi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.