A miniszterelnök felesége, Lévai Anikó társaságában adta le a szavazatát a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában az európai parlamenti választáson. Orbán reméli, hogy a magyarországi részvételi aránya legalább az európai középmezőnyben lesz.

"Nem szeretném, hogyha méltatlan képet mutatna Magyarország az európai elkötelezettséget illetően, márpedig a részvételi arány erről is beszél" – mondta a kormányfő, miután feleségével, Lévai Anikóval vasárnap 12 óra után néhány perccel leadta szavazatát Budapest XII. kerületében, a Zugligeti Általános Iskolában.

Orbán Viktor is szavazott és bizakodó

Azzal kapcsolatban, hogy a friss részvételi adatok mintegy két százalékkal elmaradnak az öt évvel ezelőttitől, Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy ez még az elviselhetőség határán belül van.

"Mi kampányoltunk, amit tudtunk, megtettünk, mindenkihez eljutottunk, mindenkivel beszéltünk" – tette hozzá, majd megjegyezte: a magyar egyébként is olyanfajta, hogy szereti az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat – így van ez az adóbevallásnál és a hivatalos ügyek intézésénél is –, ezért bízik abban, hogy délután még lesz egy újabb jelentős részvételi hullám.

Orbán Viktor is szavazott és bizakodó

A miniszterelnök arra bíztatta a választókat, menjenek el voksolni, "ne vegyék félvállról a dolgot", ez egy fontos ügy Európának és a magyaroknak is, mert nem mindegy, kik képviselik az országot az unióban a következő években.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Mostani FideSS Magyarország esetében az EU az utolsó és egyetlen fék (miután belföldön az összeset leépítette Orbán), kontroll-eszköz-noha lomha és későn reagál- ami talán meg tudja állítani a FideSShordát. Azért kellett kitenni az IMF-t, hogy ne lehessen ellenőrizni, kiknek a zsebébe folyik el a kölcsönpénz, azért dúl a "szabaccságharc", mert nem tűrik el, hogy bárki is lásson bele, mi történik itt.
Majdnem kész az Orbánrezervátum. Egyedül azt kell kiprovokálni, hogy kidobják az EU-ból, és teljesen szabad a pálya. Orwell nyert.
Ha nem lenne EU, már semmi sem akadályozná az ország teljes,végleges kifosztását,de lásd választási rendszer teljes "személyre szabását"nem tudta megakadályozni. Így is kifosztják, csak az EU lassítja. Ezért utálja Orbán az EU-t, mert nehezíti a rablásait, az uralmának féktelen kiterjesztését
A nemzetthyidiótákat tényleg ki kell vezetni az EU- ból egészen vissza az Etelközig!
És rovásírással ellátott útjelző táblákat kell az út mellé végigrakni, hogy véletlenül el ne tévedjenek és máshol is hasonló károkat okozzanak mint itt!
Én is egy közös Európának szurkolok...csakhogy ahhoz ennek az országnak fel kell nőnie fejben!! És arról fog látszani hogy felnőttünk, amikor a "tömeg" végre már nem szavazza be a parlamentbe az élő isten Viktort és szektáját mint teszi ezt immár 9.éve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kritikuss
Ez a nő, csont és bőr. Pedig van mit a tejbe aprítani és nem hiszem, hogy edzőterembe járna.. Teljesen szipolyozta ez a mocsok. Amúgy annyira nem sajnálom, ő is hozzájárult nagyban ahhoz, amit ez a szemét megenged magának, és hogy az történik Magyarországon, ami történik. Ő is bűnös.
nemkati
@Kritikuss: Anikó nagyonis támogatja a férjét. Persze, azt nem tudni, hogy meggyőződésből-e, vagy számításból, esetleg kényszerből. De ahol megszólal nagy ritkán, ott védi az orbáni politikát.
Desischado
Sajnos, joggal vigyoroghat! Az ország nyakig belesüllyedt a diktatúrába! Még neki áll a zászló, de meddig?!
perfekt
első kép: Úristen már hazajöttél?!! Második kép: nah milyen szépen megterítettem a nemzeti asztalon?
Nil
Kicsi robotjai elindultak szavazni és győzelemre vitték a pártot.
Én nem lennék büszke arra hogy olyanok szavaznak rám akik képtelenek az önálló véleményalkotásra és gondolkodásra.
mate03
@Nil: Végre egy normális bejegyzés! Köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.