Több tiszteletet a magyaroknak! – reagált Giró-Szász András kormányszóvivő hétfőn a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnökének szavaira.

"Megértjük a német szocialisták keserűségét és csalódottságát az EP-választások okán, azonban ez a keserűség és csalódottság nem jogosítja fel őket arra, hogy az EU bármely állampolgárával vagy bármely demokratikus szervezetével szemben ilyen fellépést engedjenek meg maguknak" – fejtette ki a szóvivő.

Az SPD korábban arról beszét, hogy a Fidesznek és a Hajrá Olaszországnak nincs helye az Európai Néppártban.

Giró-Szász András az MTI megkeresésére közölt reagálásában úgy fogalmazott: "Több tiszteletet a magyaroknak! Ezt várjuk el az európai szocialistáktól és azon belül a német szocialistáktól is".

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A tiszteletet nem követelni kell hanem kiérdemelni!
Ezt tudni illene,mindenkinek a politikához közel állók közül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Azt hittem már lefokozták ezt a girnyót de úgy látszik ha valamit ki kell okádni magukból akkor még előhúzzák a cilinderből.
pbalage
Már megint csak a haszonlesés!

Több-tíz telek!

Még mit nem!
Az anyátok pics@ját!
:)
mate03
@Dr. Felipe: Nekem nagyon hiányzik a nyugdíj védő szoláriumban aszott szőke szépség! Nektek nem?
nemkati
@mate03: Hát nem! :) Lehet, azért nem látjuk, mert kicsit odakozmált? Vagy mégújabb fogsort gyártanak neki?
libelle
@troppauerhumer: Teljesen mindegy ki lessz a megválasztott, orbán kivégzett minden jóindulatot a magyarokkal szemben. Definitiven nem egy ligában "focizik" orbánka és Juncker. girószáz-duma pedig egy segg-ny...! Pont ugy is néz ki.
libelle
@rivi17: ez a hülye pali azt magyarázza, hogy a szociáldemokraták elvesztették a választást, nos annyira én nem lennék ebben biztos. A zöldek definitiven a Szociláldemel vannak majdnem egy sinen. Ezenkivül, a szocik mondták vagyis inkább egy ultimátumot adtak a konservativoknak, hogy addig amig berluskoni bungabunga és a fidesz a soraik között van semmiféle konstruktiv tárgyallások nem jönnek létre. Ez két párt ugyanis nem tisztességes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.