Ráállt az “Ezek a sajátjuktól eltérő véleményt nem bírnak elfogadni” című, népszerű trackre a Carpathia Kft. Ők jegyzik a milánói expóra tervezett sámándobos lidércnyomást. A Magyar Nemzettől a Magyar Építészkamaráig már mindenki leírta, hogy miért borzasztó ez 2 milliárd forintért készülő izé, ami Magyarországot fogja képviselni. Most arról nem beszélve, hogy az eredeti győztesek a Facebookról tudták meg, hogy nem az ő elképzelésüket valósítják meg, ami megint csak rettentő elegáns.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát én toleráns vagyok de ez qrvára nem tetszik.
m.macskosz
Akinek viszont tetszik, hogy egy szőcsgézának még mindig beleszólási joga van Magyarországon bármibe is, az együtt, kéz a kézben húzzon Romániába vele!
qxy
Lehet hogy itt is az dominál ki mennyit nyal. Ott van az a parlagi víz gáz szerelő Felcsúton. Mennyi is a pénze? Pedig állítom nem egy jobb szakember van aki ennél jobban szebben és gyorsabban dolgozik. de? ? Na itt a de. !
Senara
Nekem első látásra a Frédi Béni film díszletére emlékezetet . :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.