Az Együtt-PM egyetért a Fidesz frakcióvezetőjével abban, hogy minden magyar politikusnak Magyarország érdekeit kell szem előtt tartania, mindig és minden körülmények között, itthon és külföldön egyaránt - írta közleményében a szövetség társelnöke. Szigetvári Viktor a fideszes politikusok szavaira reagálva hozzátette, biztosak abban, hogy Martonyi János a magyar érdeket képviselte, amikor 2008-ban részt vett a Bilderberg-konferencián.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Amely egyletben én nem vagyok, az gittegylet. Ami üzletből kihagynak , az korrupció. Amelyik nő nekem nem áll meg az kurva.
bencemacska
Savanyú a szőlő! Ahhoz, hogy valaki ilyen helyre meghívást kapjon, tudni kell "késsel villával" enni!

Ps.: Pálinkát nem demizsonból, hanem max. stampedliből!
joopapa
Az a problémájuk hogy nem ezt a "naaaagy politikai kvalitásokkal" bíró viktorkát hívták meg, vagy az un ortodox gazdaságpolitika hazai apostolát a piros pöttyös seggű kancsi Gyurkát :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.