Gázpisztollyal lőtt arcon egy férfit szombaton egy családi háznál Polgár Tamás, alias Tomcat, aki néhány éve a Tolvajkergetők csoport vezéralakja. A rendőrség eljárást indított ellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Senara: Ez így igaz, nem Tomcatnek vagy bárki magátfelkent intézkedőnek kijelöltnek kell az ilyesmit lerendezni, hanem a hatóságnak. Az ilyen ügyek miatt fogják mindenféle gárdák jogosultnak hinni magukat, hogy bármit megtehetnek. Pintér elvtárs, mikor is lesz rend? Még 2 hét?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
renibébi
Helyes ! A város barna bőrű kiskirálya, akihez még a zsaruk sem mernek hozzányúlni !
A ház, tulajdonos hölgye, kérte a Tolvajkergetők segítségét, miután a rendőrség b.szott lépni..
csikknorisz
Tomketet még a kurucinfó is megkaraktergyilokolta annak idején, most akkor majd visszakerül a pikszisbe vagy mi? :)
Törölt felhasználó
suttyó a suttyók ellen:) Tomcat-et egy gyűlölködő féregnek tartom, akinek csak ürügy a "jó úgy". Természetesen rohadjon meg a másik forma is, de a gyerekek előtt pofán lőni valakit. Ebből is igazolodik, amit tomcatről írtam.. Azt hiszem ezt senki sem ússza meg börtön nélkül a sztoriból...
Senara
Évek óta más tulajdonába lakik a kisebbségi , határozat van , hogy el kell hagyniuk a lakást , de ő marad . A " HATÓSÁG" dolga lenne ,végrehajtó nem tesz semmit !!! Mert a házfoglalónak is vannak jógai !
nemkati
@Senara: Ez így igaz, nem Tomcatnek vagy bárki magátfelkent intézkedőnek kijelöltnek kell az ilyesmit lerendezni, hanem a hatóságnak. Az ilyen ügyek miatt fogják mindenféle gárdák jogosultnak hinni magukat, hogy bármit megtehetnek. Pintér elvtárs, mikor is lesz rend? Még 2 hét?
Senara
@nemkati: Valóban nem vindikálhatja senki magának azt a jogot , hogy bíróság határozatának érvényt szerezzen , de ha jogerős végrehajtási határozat van , a hatóság miért nem teszi a dolgát ? Ezért növekszik a rasszizmus mert kettős mérce van az emberek próbálják megvédeni (visszaszerezni)a vagyonukat akár ilyen formában is ! Szerveződnek az emberek belépnek a gárdába és követői lesznek a tolvajkergetőknek ! Nem véletlen a jobbik támogatottsága sem .
Törölt felhasználó
@Senara: Ebből nem tudom, hogy következik a rasszizmus...Megnyugtatlak a nem cigányok körében is sok ilyen eset van... Amúgy a nő roma volt nem kétség, de hogy a csávó az volt arra meg nem vennék mérget..:)
Senara
@ziziplanet: Látom nem az a lényeg , hogy egy embert kitettek a SAJÁT házából aki érvényes ítélettel a kezében sem jut a JOGOS tulajdonához , hanem az , hogy cigány e vagy nem . ..."..nem cigányok körében is sok ilyen eset van.."... biztos , de én erről a cikkről írtam a véleményem .
Törölt felhasználó
@Senara: Nem tudom ezt megint honnan vetted, főleg ha visszaolvasod, amit írtam...? Inkább te vagy aki cigányozik és egyfolytában ezt igazolni, mármint a cigányozást..de ebbe nem megyek bele.. Nem lövünk senkit pofán önkényesen és nem nyúljuk le senki lakását önkényesen. Az biztos hogy egy jogállamban egyik sem következik a másikból, ha cigány ha nem. Így jó?
Senara
@ziziplanet:...". Nem lövünk senkit pofán önkényesen és nem nyúljuk le senki lakását önkényesen. Az biztos hogy egy jogállamban egyik sem következik a másikból, ha cigány ha nem. Így jó? "...A csoport által közzétett történet szerint a megfogalmazott szituáció előzményei egészen 2000-ig nyúlnak vissza. Állításuk szerint ekkor költözött be Benyhe Jánosné hódmezővásárhelyi házába “a többszörösen visszaeső, erőszakos bűnöző”, B. Zoltán, az idős nő lányának akkori párja. Mint írják, a fiatal pár rábeszélte a nőt, vegyen fel hitelt, és építsenek a telken ikerházat. Az évek folyamán a Tolvajkergetők szerint B. Zoltán rendszeresen alkalmazott erőszakot Benyhénével szemben, sőt, pár év elteltével ki is tessékelte a tulajdonost saját ingatlanából. Az idős nő először a rendőrséghez fordult segítségért, majd annak hiányában, a polgári bíróságon próbált meg igazságot kérni. Az ott született döntés értelmében B. Zoltán és élettársai (merthogy idő közben odaköltözött egy második hölgy is…) 2014. január 20-ig kötelesek voltak kiköltözni. !!! Nem lehet lenyúlni valakitől valamit ami nem az övé .
Törölt felhasználó
@Senara: Értem és nem vitattam hogy egy köcsög az ember.., de továbbra is ezt tudom mondani, hogy "Nem lövünk senkit pofán önkényesen és nem nyúljuk le senki lakását önkényesen. Az biztos hogy egy jogállamban egyik sem következik a másikból, ha cigány ha nem. " Így most mindenki börtönben fog csücsülni, nem csak az aki megérdemelné...érted már, ha az önkényeskedés részét nem is...
feri57
Ez a Tomcat alias Polgár Tamás Féreg, mindent megtehet hazánkban?
Ezt a férget önfenntartó börtönbe kell zárni, teljes vagyon elkobzást, ha már nincs halálbüntetés!!!
Hány családot akarnak kilakoltatni Magyarországon? Azt mind lelövöldözné?
Rasszizmus vádjával kell ezt a mocskot elítélni már végre!
feri57
Ha egy cigány bemenne ugyan ilyen ürügyön egy nem roma lakásba és pofán lövi az ott lakót, hány év börtönt kapna rasszizmus vádjával?
Azonnali letartóztatásban részesülne!
Hány magyar honfitársamat akarják kilakoltatni? Rengeteget.
Ki védi meg a tisztességes embereket ezektől a mocsok náci, fasiszta elmebetegektől!
Senara
@feri57: A hatóság nem tudta elérni , hogy egy idős nő bírósági ítélettel a kezében visszakapja jogos tulajdonát , amit egykisebbségi két kétfeléségével magának gondolt !!! megakadályozta a nénit , hogy a SAJÁT házába bemenjen . Mindenki betartja a törvényt akkor Polgár Tamás félék nem rúgnak labdába !
human
A történetet bonyolítja, hogy a házfoglalók közt van a sértett lánya is. Tehát itt családi vita is van.
feri57
@Senara: Ha jogtalanul van bárki is a lakásban, és hivatalos végzés van a rendőrség kidobálja a bentlakókat pereputtyostól együtt.
itt másról van szó., hidd el.
feri57
Az önbíráskodások, a törvényeinket felülírja a szélső náci jobbik párt és segéd pártjai és a jelenlegi Fidesz párt megengedi nékik.
Ezek még ölhetnek is! Így a rendvédelem szart se ér.
Zsidót, cigányt kommunistát és akik nem tetszenek ezeknek a szélsőjobb pártoknak egyenként meg is ölheti őket,és még a rendőrség is fedezi őket.
Senara
@feri57: Miről van szó és mit higgyek el , tudsz valamit amit mi nem ? Én csak ezt tudom " Az idős nő először a rendőrséghez fordult segítségért, majd annak hiányában, a polgári bíróságon próbált meg igazságot kérni. Az ott született döntés értelmében B. Zoltán és élettársai (merthogy idő közben odaköltözött egy második hölgy is…) 2014. január 20-ig kötelesek voltak kiköltözni...én ez tudom tehát JOGTALANUL laknak benne . Gondolom évekig várt a kedvező ítéletre .
dzurinda
@feri57: "Ha jogtalanul van bárki is a lakásban, és hivatalos végzés van a rendőrség kidobálja a bentlakókat pereputtyostól együtt."

Ez itt nem történt meg, a hatóságok gyakorlatilag lesz.rták a hölgy problémáját. Ilyen esetekben ne csodálkozzunk, ha egyre több önbíráskodás lesz, és egyre jobban erősödnek a szélsőséges csoportok.
feri57
@dzurinda: Azért nem történt meg a kilakoltatás, mert bérleti szerződés kötöttek és ennek értelmében jártak el a rendőrség. a lakást már nem tudta törleszteni így haladékot kért, de valamilyen oknál fogva szerencsétlenül járt szegény.
De Tomcatnak semmi köze nem volt az ügyhöz, ő mint szkinhed náci vezér lépett fel és arcon lőtte a családja előtt szegényt. Szögi Lajoséhoz hasonló eset történt, ami súlyos bűncselekmény azonnali letartóztatás járt volna Tomcatnak.
TASzSz
@renibébi: TÁMOGATOM = EGYETÉRTEK!!!
Senara
@feri57: Csak még egyszer .!!!.A bentlakók nem költöztek ki a bíróság által kiszabott időre ...ez az a pasi akit állítólag "arcon"lőttek ... érvényes bérleti szerződése tomcatnak volt ... Nem úgy nézett ki, hogy a rendőrök szívózni akarnának velünk, de hát nem is nagyon tudtak volna. A jogos tulajdonos társaságában, érvényes bérleti szerződéssel jöttünk be a házba, és sem Borbásnak, sem a luvnyáinak nem volt semmiféle jogcíme bennünket ebben akadályozni...a lopicigáspár betett egy linket azt olvasd el .Szögi tanár borzalmas halála ebben az esetben nem szerencsés példának felhozni . Ott a semmiért vertek és rugdostak halálra egy embert ...
Törölt felhasználó
Kiváncsi vagyok, hogy tomcat ugyanígy pofán lőtt volna egy dettó 1:1 szituban egy nem cigányt is kb 20mp szóváltás után...? Tomcatnek ez jótevő robin hood köntös csak cigányság elleni gyűlöködésének legalizálására kell, hogy következmények nélkűl, büszkén pofán lőhessen valakit.

Az önkényeskedés nem válasz az önkényeskedésre és ez háborút és káoszt szül...

A csávó meg baszodjon meg ettől függetlenűl, szerintem sittet érdemel mindenki a történetből... Viszont az amit a tomcat csinál túlmutat az adott ügyön...
tivoli
Ennél a tomcatnál kisebb zsiványt is akasztottak már.
nyanya001
@human: Persze, az anyós hívta a Tomcatot, aki csak azt látta, hogy a veje
elterül de magát lövést nem látta és nem hallotta !
Nekem meg az a véleményem, hogy ebben az országban megszűnt a
törvényesség !
Mert ki ez a fazon, hogy odamegy egy családi vitához, és önkényeskedik ?
Persze, a regnáló kormányt ezek szerint nemigen zavarja az önkényesség és a törvénytelenség !
human
@nyanya001: Nekem ezzel az egésszel az a gondom, ha most tomcat fegyvert fogott az nem fog esetleg lavinát elindítani? Bármikor jöhet erre egy válasz és egy viszontválasz. Ez a mai szociális állapotok közt nagyon el tud durvulni.
A szélső jobb mindenre tud nagyon egyszerű és gyors megoldást, csak a következményekkel nem foglalkoznak.
nyanya001
@human: Ha nem lesz kellően megbüntetve
akkor egyértelmű, hogy igen !
Csak a legszigorúbb büntetési tétel lehet visszatartó erő !
Ha rajtam múlna biztos kapna 10 évet Sopronkőhidán !
Mert vagy van egy államilag fizetett rendőrség,
vagy az ilyen senkiháziakra lesz bízva a rendfenntartás !
Arról nem is beszélve, hogy az a fiatalember nem is bántalmazta
azt a nőszemélyt !
nyanya001
@human: Nem is olyan régen egy piti csöves tolvaj, mert lopott 1 paplant
és visszaeső volt, a " 3 csapás " értelmében 11 évet kapott !
Ennek a mocsoknak vajon mennyit adnak majd ?
dzurinda
@feri57: Senara már leírta a lényeget, annyit én is elmondanék, hogy ezt az Olaszliszkai lincseléssel összemosni valami egészen gyalázatos csúsztatás.
feri57
@dzurinda: Dehogy csúsztatás! a családja szeme láttára lőtte arcon, még az a jó, hogy életbe maradt. Ha néked vitás ügyed lenne amibe történetesen nincs igazad, én oda mehetek ismeretlenül és arcon lőhetlek? az törvényes?
Fegyvert használt és súlyosan megsebesített egy embert amihez semmi köze nem volt.
Rasszista indíttatásból elkövetett gyilkossági kísérletért, azonnali letartóztatás és minimum 10 év börtön, ha van még törvényesség ebben az elátkozott országban.
dzurinda
@feri57: "Dehogy csúsztatás! a családja szeme láttára lőtte arcon, még az a jó, hogy életbe maradt."

Tehát szerinted nagy a hasonlóság egy csoportos lincselés és egy gázpisztolyos lövés között? Jó, hogy életben maradt? Gázpisztollyal nem lehet ölni, ne nevettesd már ki magad.

Nem azt mondom, hogy törvényes, amit csináltak, ilyet soha nem állítottam (remélem, tudsz értően olvasni), azt állítom, hogy a hatóságok nem segítettek a nőnek, lesz.rták a problémáját, így bármilyen furcsa is ezt kimondani, természetes a reakciója, hogy elkeseredésében ehhez a csoporthoz fordult. Majd ha a hatóságok korrekten járnak el ilyen esetekben, ha valóban az állampolgárokért lesznek, akkor nem lesznek ilyen csoportok, mint a Tolvajkergetők.

"Rasszista indíttatásból elkövetett gyilkossági kísérletért, azonnali letartóztatás és minimum 10 év börtön, ha van még törvényesség ebben az elátkozott országban."

Szerencsére vannak nálad jóval képzettebb emberek, akik eldöntik az esetleges büntetést. Rasszista indíték? Ne nevettess már, hol itt a rasszista indíték? Egy nő kért tőlük segítséget, ha magyarok lettek volna ezek a beköltözők, akkor is mentek volna. Nincs itt semmiféle rasszista indíték.
feri57
@dzurinda: Ahogy látom a bűnözők oldalán áll. Akkor a Deviza hiteleseket is arcon kéne lőni? ugye nem mert azok nem cigányok. Jogerős bírósági ítélet, hogy fizesse a hitelét !!!
dzurinda
@feri57: Kezd elcsúszni ez a "vita", válaszolnál az általam felvetett dolgokra, vagy marad a személyeskedés? Egy büdös szót nem ejtettem a devizahitelesekről, mégis belevetted a mondandódba.
feri57
Minden nyomorúságos helyzetben lévőt segítünk csak a cigányokat nem. Ez a szomorú tényállás. Nézzen már utána Tomcat,Polgár Tamásnak és rájön, hogy ízig vérig rasszista!
Ezek tesznek azért, hogy mélyedjen a cigányok ellen a gyűlölet.
És az elvakított nép hisz nékik.
dzurinda
@feri57: A segítségkérés nem egy cigánytól jött, ezért nem egy cigánynak segítettek. Nem tudom megítélni, mennyire rasszista Tomcat, de annyi biztos, hogy ebben a konkrét esetben semmilyen rasszizmus nem volt.
labos
Az a féreg , nem cigány, csak közöttük nőtt fel. Ez a legrosszabb fajta , sehová sem tartozik csak hasznot húz a két oldal konfliktusaiból. "2012 legjobb bűnözője"- Boaaa
Az arcon lövés meg önvédelem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.