Nem fogják kitalálni: a Haza érdekében. Lázár Jánost, a Miniszterelnökség volt és leendő vezetőjét bizottsági meghallgatása után szerdán arról kérdezte a sajtó, hogy van-e köze Sáling Gergő volt origós főszerkesztő váratlan menesztéséhez.

A hvg.hu arra is rákérdezett, miért fizette vissza külföldi útjai kétmilliós költségét, ha azt szerinte jogosan használta fel. Azért, mondta, mert így elkerülhette, hogy nyilvánosságra kelljen hoznia, kikkel folytatott titkos találkozókat külföldön.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A parlamentet nagyon jól megépítették, a plafon különösen erős!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
A testbeszéd, a hanghordozás egyértelműen arra utal hogy Lázár úrnak még van mit finomítani az "igazmondás" technikáján.
bencemacska
Általános igazság:
Hazudni sokkal nehezebb, mint igazat mondani! Igazság csak egy van, hazugság meg sok. Meg kell jegyezni, kinek mikor, mit mondott, egyébként bukta!
joopapa
A Hódmezővásárhelyi Pinokkiot hallhattuk kérem szépen, látszik az orra is egyre nagyobb lesz :-)))
Vadlaci
Némi probléma van a visszafizetés indoklásával. Ha az út hivatalos volt, akkor nem kell visszafizetni, legfeljebb a mértékről vonhatja felelősségre a főnöke. Legfeljebb a különbözetet téríttetik meg. Ha nem voit hivatalos, akkor bűncselekmény. Minden más okoskodás csak ködösítés, hazugság. Egyébként mi lehetett a titkos küldetés célja és indoka: hadat üzentünk, békét kötöttünk, kiléptünk az unióból, új koronát rendeltünk a leendő királynak', új pénzt vezetőnk be a szocskát / Kötegelve és a szegényeknek lófa-szocska/. Ki a hülye, lúzer jani ?
Törölt felhasználó
Ez az anyját is eladná jó haszonnal aztán visszavenné és eladná megint dupla haszonnal...
human
@Vadlaci: Lázár szerint hivatalos volt, de a választókra nem tartozik, hogy kikkel tárgyalt. Viszont ha nem tudjuk, hogy a kormány kikkel tárgyal akkor hogy szavazzunk a következő választáskor? Sok jobboldali nem szavazna egy olyan kormányra aki diktátorokkal borozgat titokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.