A Fidesz választ vár arra, hogy az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon "milyen feladatot vállalt magára az ország lejáratása érdekében" a múlt hétvégén Dániában tartott Bilderberg-találkozón – közölte Selmeczi Gabriella szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárt szóvivője szerint "a világ leggazdagabb bankárjainak és multimilliárdosoknak" a találkozójára nem véletlenül Bajnai Gordont hívták meg Magyarországról, tudták ugyanis, kire számíthatnak "a magyar érdekek elárulásában".

Hazánkba vetett nemzetközi bizalom

A hírek szerint – folytatta, utalva a Magyar Nemzet információira – a dániai tanácskozáson szó volt Magyarországról, azon belül a kormány gyengítéséről. Úgy hírlik, meg is állapodtak, hogy ennek legjobb módja, ha a kormányzó pártot megpróbálják összemosni a szélsőjobboldallal – mondta a szóvivő. Hozzátette, ha "akár itthon, akár a nemzetközi politikában találkozni fogunk ezzel a jelenséggel (...), akkor tudni fogjuk, hogy valójában kik állnak mögötte". Szavai szerint "Bajnai Gordon és milliárdos barátai el akarják szigetelni Magyarországot, és le akarják rombolni a hazánkba vetett nemzetközi bizalmat".

Selmeczi Gabriella ezért több kérdést is feltett a volt miniszterelnöknek, így például azt, hogy milyen feladatot vállalt magára "az ország lejáratása érdekében", és hogy mit ígért a "homályos" üzleti köröknek. A Fidesz arra is kíváncsi, mit és mennyit kap ezért Bajnai Gordon – tette hozz.

(Bajnai Gordon egyébként már napközben kategorikusan cáfolta a Magyar Nemzet "információit" arról, hogy a Bilderbeg-találkozón Magyarország is szerepelt volna a témák között. A volt kormányfő helyreigazítást kér a laptól és bepereli "Simicska bértollnokait" – írta a blogján.)

Selmeczi Gabriellát a sajtótájékoztatón kérdezték azzal kapcsolatban is, hogy a Válasz.hu hírportál arról ír: tavaly 51,4 millió forintos bevételre tett szert Bajnai Gordon egyszemélyes tanácsadócége, a politikus "luxemburgi, brit és francia infrastruktúra-fejlesztéssel foglalkozó társaságoknak számlázott". Selmeczi Gabriella azt mondta: "Bajnai Gordon nagyon sokszor olyan tevékenységet fejt ki, amely nem a magyarok érdekét szolgálja". Az Együtt-PM szövetség vezetője kormányfőként és a mostani kampányban is bebizonyította, "mindig ellene volt a magyar érdekeknek" – fogalmazott.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A hazánkba vetett nemzetközi bizalmat ti harcoltátok le
a folytonos háborúskodással !

Aztán ami azt illeti a milliárdos haverokról meg jobb ha hallgatsz
Selmeczi, nézz csak körül az Orbán haveri köreibe !
Nem ártott volna a ráncfelvarrás helyett valami tanfolyamra járni,
hogy ne beszélj orbitális baromságokat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
"Nehéz elképzelni azt is, hogy Martonyi János, aki sajtóhírek szerint 2008-ban vett részt a találkozón, és aki aztán tényleg töviről hegyire ismeri a diplomácia minden apró zugát, némán tűrte volna, hogy jelenlétében globális összeesküvést szőjenek a multinacionális karvalytőke ragadozók a világszegény nemzetei, benne kis hazánk ellen."
figyelo.hu/cikkek/404821-az-usa-bekebelezi-mexikot
Na "csak" ennyire néphülyítők az eftássak...
DR Eric CARTMEN
...és csodálkozunk a "szőke nős" vicceken???
evacica
@Pálinkafőző Rézüst: Ennyire, mert egy csomó ember el is hiszi ezt a sok sületlenséget.
kukac50
Ki kell irtani a gerinctelen férgeket!
evacica
Gabika, szenátor asszony, nem tudom, hogy ennyi sületlenség, hogy a fenébe tud a száján kijönni? Amikor Martonyit hívták meg akkor nem járt a szája. Mi van akkor a főnök nem adott utasítást hogy ennyi marhasággal fárassza ezt a szerencsétlen "magyar embereket"? Egyébként tudhatná, mint mindenki aki olvas újságot, mondom újságot, hogy ami ott elhangzik az nem a nyilvánosságnak szól és egyetlen egy résztvevő nem beszélhet róla, mint ahogy Martonyi sem beszélt annak idején róla! Érdekes vele nem szórakozót a t. szenátor asszony és akkor nem tett a fidesz semmilyen dehonesztáló megjegyzést a Bilderberg csoportról, és annak résztvevőiről. Gabika ha csak 1o annyi esze lenne mint Bajnainak, akkor nem tenne ennyi sok blőd nyilatkozatot!
evacica
Ja még annyit, hogy a fidesz tehet egy forró szívességet Bajnai Gordonnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.