Bevallom: a ribizli sokáig nem tartozott a kedvenc gyümölcseim közé – nekem az édességimádónak kész próbatétel volt a picinyke bogyók fanyar – savanykás ízét elviselni. Persze a hozzáállásomon változtatni kényszerültem az idők folyamán, mert egyre több helyen hangsúlyozták egészségmegőrző hatásait. Ha ez a gyümölcs ennyi mindenre jó – akkor kár lenne veszni, hagyni: minél többet, és minél többféleképpen elkészítve kell fogyasztani. Mára már szerencsére tele a kertünk ribizlivel – így szezonban mindig frissen kerül az asztalunkra, télen pedig előkerülnek a gondosan lefagyasztott ribizli szemek a hűtőládából.
Forrás:
eletrecept.blogspot.hu
Feltöltő: florida
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás