Nehogy azt gondoljátok, hogy ezzel vége. Mindig találnak újabb ellenségeket, ma az Origo és a norvég civilek, holnap az RTL Klub, holnapután meg … az majd kiderül. Ha az Átlátszó miatt képesek voltak módosítani az infótörvényt, és képesek vállalni a konfliktust Norvégiával, és képesek rátámadni a hazai civil egyesületekre, akkor nem fognak leállni, amíg teljes és totális nem lesz a kontroll. Minden téren, minden hullámhosszon, minden csatornán. Ebben a helyzetben viszont akkor lesz nyilvánosság, hogyha ezért áldozni vagy kockáztatni is tudunk. Ki-ki azt, amire lehetősége nyílik: a kormánypárti újságíró a Lázár Jánossal való felhőtlen barátságát, Sáling Gergő és a többi távozó origós a biztos megélhetését, az olvasó meg azt a támogatást, amit egy, a közhatalom ellenőrzésében közreműködő civil szervezetnek ad. Azt tudjuk, hogy aki nem vitte semmire, az annyit is ér. Mire kettőt pislogunk, 2017 lesz, és Lázár János lesz a miniszterelnök. Lehet, hogy nem kellene megvárni...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Miert...
Nem erre adta az istenadta nep a felhatalmazast?
Hellcat
qrbánból meg benyomják áder helyére és bumm ...baszhatjuk...
Mobil123
Hát a vezír beteszi a seggét a várba és ő lesz a király ez meg körbe ugrálja mint miniszterelnök! Nekünk harangoztak! (igaz már meghúzták a harang köteleit Nekünk!)
adrenalink
www.hir24.hu/belfold/2014/05/30/rogan-testvere-tovabb-titkolja-a-balatoni-villa-meretet/

És akkor Stohl Buci elkezd üvölteni:
- Lázár vagy Rogán?
- Rogán vagy Lázár?
Ez lesz aztán a szép Való Világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.