Nem perelheti Bajnai Gordon Hoppál Péter Fidesz-szóvivőt azért, mert valótlanságokat állított róla. Ezt most már jogerősen is kimondta a a Pécsi Ítélőtábla csütörtökön Bajnai Gordon a Fidesz szóvivő két megszólalása miatt perelt. 1. Az ingatlanadó-fizetésről Hoppál azt állította, hogy Bajnai bevezetné. 2. A Lendvay utcai Fidesz-székház elfoglalásáról pedig, hogy: „Bajnai Gordon erőszakos cselekményekre buzdította, bátorította azokat a fiatalokat, akik törtek-zúztak a Fidesz-székházban márciusban”.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jó kis fidesz diktatúra...lehet mellé tapsolni.
Kamcsatka
A háborúban is ezzel szoktak védekezni.Persze mint tudjuk a csúti szerint Magyarország folyamatosan háborúban áll a civilizációval, a fejlődéssel, a haladással az európaiakkal szemben. Hajrá fidióták! Hajrá Sötétség!
miazavalami
Ez a hazugság rehabilitációja egy állítólagos jogállamban! Bezzeg ha fordítva történne akkor Bajnain már gatya se lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.