Az RTL Klub tavaly összesen 1,6 milliárdos tiszteletdíjat fizetett a vezetőségének, a menedzsment így nagyságrendileg jobban járt a csatorna 244 dolgozójánál – írta a kormány és a kormánypárt milliárdos megbízásait zsinórban elnyerő Századvég Gazdaságkutató Zrt. tulajdonában lévő Napi Gazdaság.

A lap szerint a 14 érintett vezető átlagosan és fejenként bruttó 110 millió forinttal lehetett gazdagabb az elmúlt évben. Ez azt jelenti, hogy tizenegyszer magasabb volt az átlag felsővezetői fizetés a dolgozóinál – olvasható a cikkben.

A Napi Gazdaság a cégbírósági adatok alapján azt is kiszámolta, hogy a dolgozók bruttó bére átlagosan 14 millió forint volt tavaly, vagyis havonta több mint egymillió forintos jövedelmük származott a csatorna munkatársainak.

FRISSÍTÉS: Néhány nullával elszámolta magát a Napi Gazdaság

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
Mi közük hozzá, hogy egy magáncég mennyit fizet a menedzsmentnek? Engem a közpénzek érdekelnek, amik érdekesen vándorolna politikusokhoz, és családtagjaikhoz. Erről kéne írniuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
És ez egy gazdasági lap:)))))))))))))))))))) Gratulálok.
nemkati
@coyote3: Valamikor az volt. Ma már ez is csak egy Fidesz szócső, egy szebb napokat is megélt, jobb sorsra érdemes gazdasági hírlap. Őket is bekapta Fidesz kisgömböc. Ami addig hízik, amíg egyszercsak kipukkad.
alte trottel
@Onkan: Ezek a szerencsétlenek (a _MAGADFAJTÁKKAL_ együtt) sokadszorra veszik észre csak a pofáracsattanás után, hogy a KIbaszás nem egyenlő a RÁbaszással!
kkalman
Az "edző bá'" utasításával ellentétben rúgtak egy hatalmas öngólt. Az a néhány nulla, amit tévedtek, igazán "semmiség" ha egy határozott szám előtt áll. Na, de utána...
Ja, és ez egy gazdasági lap. Pfffff...!
coyote3
@nemkati: Tudom Kata, sokat olvastuk a lapot. De eztán annyira hiteles lett, hogy inkább áttértünk a viccgyűjteményekre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.