Nem tudni, hogy M. Antónia vagy Sz. István esik-e majd neki, ha egyáltalán, de az biztos, hogy a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán osztotta meg a különös információit.

Azt írta, alig egy nappal azután, hogy a parlamenti felszólalásában az RTL Klubról beszélt, máris a csatorna híradójában találhatja magát. "Ma megtámad az RTL Klub híradója" – harangozta be az esti adást.

Rogánt ma meg fogja támadni a híradó – hívja a rendőrséget, aki látja!

Rogán Antal hétfőn azt mondta a parlamentben, hogy ki kellene vizsgálni az RTL Klub szerinte ügyes adózási manővereit, most azt írta, erre fel támadja a csatorna.

"Így működik ma Magyarországon az RTL Klub, politikai zsarolásra használják a híradót, hogy ne kelljen adót fizetniük. Nem engedünk a zsarolásnak! Az RTL Klub is meg fogja fizetni Magyarországon az összes törvény szerinti adót" – írja Rogán, akinek valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy eddig sem tett másként a társaság.

Az RTL Klub egyébként már többször felhívta arra a figyelmet, hogy Rogán Antal finoman szólva sem fogalmaz pontosan, ugyanis a tavalyi évben 8,9 milliárd forintot fizetett be a költségvetésbe, például adók és járulékok formájában.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Megint előjön ez a nem engedünk a zsarolásnak szöveg mint IMF-nél?? Megérdemlite amit kaptok az RTL -től a híradásokban minden este!! Szar dolog lehet minden este magatok kupacát ha az arcotokba dobálják, de hát ezt mind ti csináltátok!! Akkor most viseljétek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@Dr. Felipe: Ez az utolsó mondat kecsegtetöen hangzik...:-))))
Desischado
@Dr. Felipe: Jaj Felipe, bár már ott tartanánk! De don vittoriót se hagyjuk ki!
tóni, tóni, jobban tennéd, ha elhallgatnál, mert csak az igazat mondják, ami neked nem megy! Ha egy igaz szó elhagyná a szádat, az csoda lenne!
Az RTL-nek meg csak így tovább!
Cicamama55
Rogán Antal bőven tett azért, hogy számon kérjenek tőle dolgokat... A hegy csúcsa, a hetekig húzódó vagyonbevallása volt. Olyanra sikeredett az, mint Beethoven Befejezetlen szimfóniája...Pedig ha jól tudom, eddig még csak mint politikus "kereste" kenyerét! Ez az ember olyan, mint egy felakadt régi gramofon lemez. A rezsicsökkentést, bukott baloldalazás felelős "szajkósa " a "szöszi" mellett.
human
Jó hogy Tóni ajánlotta az RTL híradót. Megnéztem. Esetleg bírósági reality showt is bevállalhatna? További sikeres szereplést kívánok.
csa-csa
azért az RTL is - meg a világ összes szenzáció hajhász médiája is - megéri ám a pénzét..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.